Čišćenje i pranje lica

Svakodnevno čišćenje lica i uklanjanje nečistoća i masti je važno jer je koža izložena raznim štetnim zagadjivačima, bakterijama i štetnim česticama. One se talože na površini kože i mogu da doprinesu zatvaranju pora i stvaranju akni.

Koža lica je veoma osetljiva i ukoliko je ne operemo kako bi trebalo nečistoće će se skupiti u porama, posle čega može da dođe do pojave mitisera ili potkožnih bubuljica. S druge strane, ukoliko preterujete sa pranjem lica, koža može da postane previše suva što može da izazove iritacije, ali i pojavu prvih bora.

Aktivni filteri

My Clarins Re-Move Purifying Cleansing Gel 125ml

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

My Clarins, prirodni veganski, stručni asortiman za negu mladalačke kože lica sada je napravljen u redizajniranoj formuli. Re-Move Purifying Cleansing Gel je gel za čišćenje koji uklanja nečistoće, višak masnoće i svakodnevna zagađenja dok ograničava izgled sjaja i umanjuje pojavu pora i nesavršenosti. Ostavlja kožu lica čišćom, pročišćenom i uravnoteženom. Koža je sjajnija i glatkija. Gel je pogodan za sve tipove kože, posebno za kombinovanu i masnu kožu lica.

La Roche-Posay Effaclar +M rutina | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%

Effaclar +M rutina

Standardna cena 4.080,00 RSD Cena 3.876,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

La Roche-Posay Effaclar +M rutina sastoji se od penušavog gela za čišćenje kože koji sadrži Phylobioma, novi aktivni sastojak, zasnovan na nauci o mikrobiomu i koji uspostavlja pH balans kože, kao i La Roche-Posay Effaclar Duo+M Anti-Blemish Corrective Gel Moisturiser trostruku korektivnu negu protiv nepravilnosti namenjenu za masnu i kožu lica sklonu aknama, takođe zasnovanu na nauci o mikrobiomu.

Proizvod dodat za upoređivanje