Aktivni filteri

Styling Set

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Nabavite sve što vam je potrebno za vašu bradu uz pomoć King C. Gillette kompleta za oblikovanje brade. Inspirisani čuvenim Gillette brijačem za brijanje koji je pokrenuo King C. Gillette 1901. godine, Double Edge brijač i oštrice u ovom kompletu zasnovani su na preko 118 godina nasleđa i inovacija. Pripremite kožu za brijanje sa gelom za brijanje King C. Gillette pre nego što dobijete savršen oblik brade. Ovaj komplet čini savršen poklon set za muškarca koji voli dobro oblikovanu i urednu bradu. Set se sastoji od gela za brijanje, brijača i 5 zamenskih oštrica.

Style Master Blade (oštrice za trimer) 1 komad

Cena 2.390,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zamenljive glave brijača King C. Gillette Style Master dizajnirane su za stilizovanje i pažljivo brijanje brade. Sečivo za poravnanje na zadnjoj strani omogućava lak prelazak sa brijanja na oblikovanje. Oštrica pomaže pri brijanju teško dostupnih mesta i istovremeno olakšava podrezivanje brade u bilo koji stil. Ovaj proizvod predstavlja oštrice (dopune) za trimer. Trimer se kupuje zasebno.

Double Edge Safety Razor Blades (10 komada)

Cena 990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dopune za brijač u paketu od 10 zamenjivih žileta sa zaštićenom oštricom dvostrukih ivica. Ove dopune namenjene su za King C. Gillette Double Edge Safety Razor brijač. Dugotrajne oštrice od nerđajućeg čelika, presvučene platinom. Za precizno brijanje i uređivanje brade, brkova i zalizaka. Ovaj proizvod predstavlja dopune za brijač (oštrice). Brijač se kupuje zasebno.

Shave & Edging dopune za brijač (3 komada)

Cena 1.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dopune za brijač namenjen za brijanje i oblikovanje brade, brkova i zalizaka, a imaju 5 oštrica presvučenih platinom. Sadrži precizni trimer na poleđini za lakše oblikovanje i definisanje brade. Lepo prijanja u ruci i s lakoćom se nosi s problematičnim područjima. Ovaj proizvod predstavlja dopune za brijač. Brijač se kupuje zasebno.

Proizvod dodat za upoređivanje