Maske za lice

Maske za lice su prilagođene specifičnim potrebama svake kože lica i one pružaju poseban osećaj nege posle čega koža dobija svež i blistav izgled. One dubinski hidriraju kožu, obogaćene su različitim prirodnim ekstraktima u zavisnosti od tipa maske i pomažu u borbi protiv bora i starenja.

Aktivni filteri

Aquasource Night Spa 50ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm Aquasource Night Spa predstavlja rešenje za nadoknadu vlage i intenzivnu hidrataciju kože lica tokom noći. Otkrijte noćno spa iskustvo i hidrirajte kožu dok spavate. Aquasource kultna formula za hidrataciju uhvaćena je u ultra-bogatu teksturu i kao maska za lice. Probudite se s hidriranom kožom, koja je zaglađena i umirena. Iz noći u noć, koža lica izgleda transformisano, linije dehidratacije izgledaju ujednačeno, a ten je svežiji.

Orchidée Impériale Brightening Imperial...

Cena 44.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Umanjuje tamne mrlje, podmlađuje, osvetljava. Sva moć osvetljenja Orchid Noble Light™ tehnologije koncentrisana je u Guerlain maski sa kremom natopljenom Orchidée Impériale. Inspirisana profesionalnom ekspertizom Instituta Guerlain, Imperial Radiance Sheet Mask je inovativna maska koja daje koži moćne aktivne sastojke za sjaj i bori se protiv starenja kože lica.

Proizvod dodat za upoređivanje