Setovi | Apothecary

Setovi

Praznici donose mnogo radosti i lepih trenutaka. Podelite ih sa vašim najdražima i obradujte ih nečim jednostavnim i lepim. Svaki osmeh donosi mnogo radosti, a praznici su vreme za malo lepši život.

Aktivni filteri

Uomo Born in Roma Coral Fantasy Gift Set

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Premijum set sadrži toaletnu vodu Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy 50ml, kao i dodatnu toaletnu vodu u mini veličini od 15ml koja je idealna za putovanja ili za torbu. Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy je oda raznolikosti naših lepota i ličnosti. Počast svim vibrirajućim bojama koje čine svet svetlijim.

Born In Roma Donna Intense Eau De Parfum...

Cena 16.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Valentino Born In Roma Donna Intense Eau De Parfum Holiday Giftset je savršen praznični poklon. Ovaj luksuzni set sadrži parfemsku vodu za žene Born in Roma Donna Intense 50ml, kao i dodatnu mini bočicu iste parfemske vode od 15ml, a koja je idealna za putovanja ili nošenje u torbi. Praznični poklon set spakovan je u kartonsku kutiju sa mašnicom.

Nighttime Experts Skincare Set

Cena 18.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Estée Lauder set u ograničenoj seriji donosi neke od najpoznatnijih proizvoda za negu kože lica poput Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex seruma za lice, mini Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme kreme za lice, kao i mini Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme kreme za područje oko očiju.

Major Eye Impact Set

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Estée Lauder praznični set u ograničenoj seriji donosi neke od najpoznatnijih proizvoda za negu kože lica poput Revitalizing Supreme+ Eye Cream kreme za predeo oko očiju, mini Advanced Night Repair Serum za lice, kao i mini evitalizing Supreme+ Moisturiser kremu za lice.

Daywear Skincare Set

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Estée Lauder praznični set u ograničenoj seriji donosi neke od najpoznatnijih proizvoda za negu kože lica poput DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant kreme za lice, DayWear mini gel kremu za predeo oko očiju, Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex mini serum i Perfectly Clean Multi-Action mini penu za čišćenje lica.

After Dark Mascara Gift Set

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovih praznika, kuća Estée Lauder pripremila je Estée Lauder After Dark Mascara Gift Set, pravo iznenađenje za sve ljubitelje luksuzne šminke. Ovaj set sastoji se od maskare u punoj veličini, kao i dva ajlajnera u noir/cream i dark chocolate/rich bronze nijansama.

Blockbuster Gift Set

Cena 28.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovih praznika, kuća Estée Lauder pripremila je Estée Lauder Blockbuster Gift Set, pravo iznenađenje za sve ljubitelje luksuzne šminke i proizvoda za negu kože lica. Ovaj set upakovan je u mini torbu u kojoj se nalaze različiti Estée Lauder proizvodi poput seruma za lice, kreme za lice, gela za pranje lica, kreme za predeo oko očiju, senke za oči, ruževa za usne, sjaja za usne, ajlajnera, maskare, kao i sredstva za uklanjanje šminke.

Show off Your Glow Makeup Gift Set

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovih praznika, kuća Estée Lauder pripremila je Show Off Your Glow Holiday Makeup Gift Set koji se sastoji od Futurist Aqua Brilliance Watery Glow Primer prajmera za lice, Limited Edition Highlighter in Luminizer hajlajter, kao i Pure Color Revitalizing Crystal balzam za usne u boji.

Proizvod dodat za upoređivanje