Aktivni filteri

Vital Perfection Lifting & Firming Program for...

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Vidljivo poboljšajte čvrstoću oko očiju za 1 nedelju* sa ovom lifting kremom za oči. Ovaj Shiseido set sastoji se od tri proizvoda, Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream (krema za predeo oko očiju 15ml), Uplifting and Firming Cream (dnevna krema za lice 15ml), kao i Ultimune Infusing Concentrate (5ml).

Clear Face Colored Anti-Pimple Cream (tonirana...

Cena 575,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Antibakterijski efekat uz smirivanje upalnog procesa bubuljica i brzog zasušivanja bubuljice bez isušivanja okolne kože. Pouzdano pokrivanje zapaljenih bubuljica i njihova borba antibakterijskim efektom u kombinaciji sa intenzivnom negom i umirujućim efektom za brzo zarastanje. Borba protiv bubuljica, mitesera i kožnih nečistoća.

Clear Face Anti-Pimple Gel (gel protiv akni) 10ml

Cena 550,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Antibakterijski efekat uz smirivanje upalnog procesa bubuljica i brzog zasušivanja bubuljice bez isušivanja okolne kože. Upaljene bubuljice se brzo zaceljuju kroz selektivno sušenje bubuljica uz dodatni antibakterijski efekat dok umiruje kožu. Borba protiv bubuljica, mitesera i kožnih nečistoća. Inhibira rast bakterija koje uzrokuju akne aktivnim sastojkom hloroksilenol kombinovano sa pH vrednošču 5.5.

Platinum Rare Haute Rejuvenation Protocol 3x8ml

Cena 249.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Jednomesečni intenzivan tretman lica dizajniran za korišćenje četiri puta godišnje kako bi se vidno podmladila i obnovila koža. Rešava ključne procese podmlađivanja u slojevima kože kako bi ublažio pojavu svih znakova starenja. Štiti od spoljašnjih faktora stresa i iritacija i pomaže u održavanju mladalačkog, podmlađenog izgleda kože. Pomaže da se ponovo uspostavi gustina kože za mladalačke konture. Doprinosi smanjenju pojave finih linija i bora. Promoviše održavanje čvrstoće i elastičnosti kože. Vraća izgled volumena kože. Ujednačava ton kože i daje mladalački sjaj.

Effaclar Duo (+) SPF30 40ml

Cena 2.290,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Potpuna nega koja pojačano deluje na nepravilnosti, sprečava nastanak crvenih i braon fleka na koži, ujednačava teksturu kože i otčepljuje pore. Za masnu kožu sklonu jače izraženim nepravilnostima i flekama. Sve prednosti zaštite od sunca SPF30 sadržani u dnevnoj nezi za lice sveže, gel teksture.

Proizvod dodat za upoređivanje