Aktivni filteri

Vitup® Baby D3 + DHA omega 30 kapsula

Dostupnost: 5 Na stanju

Doprinosi normalnom funkcionisanju mišića, rastu i razvoju kostiju i zuba, mozga, kognitivnih i mentalnih funkcija i razvoju vida kod novorodjenčadi. Vitup® Baby D3+ DHA omega je dijetetski proizvod koji sadrži kombinaciju vitamina D3 i dokozaheksaenske kiseline (DHA) u optimalnoj dozi za upotrebu kod dece od 8. dana života do navršena 3 meseca za prevenciju stanja izazavanih nedostatkom ovih vitamina kod novorođenčadi.

AntiFOG kit (sprej protiv magljenja stakala...

Dostupnost: 1 Na stanju

Efikasan i praktičan način da sprečite zamagljivanje vaših stakala za naočare. Novi Zeiss sprej za negu efikasno štiti sočiva za naočare od zamagljivanja izazvanog vlažnošću. Svaka osoba koja nosi naočare zna koliko je otežavajuće kada se stakla zamagle, npr. kada uđete sa hladnoće i uđete u zagrejanu prostoriju, kada imate naočare i masku na licu, ili želite da uživate u toplom napitku, kuvate, bavite se sportom ili radite koristeći zaštitne naočare. Zeiss asortiman proizvoda za čišćenje sočiva i naočara sada uključuje i novi, jedinstveni sprej za negu. Zeiss AntiFOG sprej je lak za upotrebu i sprečava zamagljivanje vaših stakala na naočarima do 72 sata. Pogodno za sve optičke površine.

Set za čišćenje naočara (tečnost 30ml +...

Dostupnost: 38 Na stanju

Carl Zeiss set za čišćenje naočara bez alkohola (30ml sa maramicom od mikrovlakana) za nežno i temeljno čišćenje stakala vaših naočara. Profesionalno rešenje za bezbedno i brzo čišćenje svih stakala. Specijalno formulisano za nežno rastvaranje masti i uklanjanje prljavštine kako bi se ostavio finiš bez mrlja. Sva stakla je potrebno redovno čistiti jer se mrlje, prljavština i klice mogu akumulirati na staklima i površinama okvira. Na sreću, to je brzo i lako zahvaljujući Zeiss asortimanu proizvoda za čišćenje naočara.

Vitamini za oči 30 kapsula

Dostupnost: 10 Na stanju

Rad na računaru, često gledanje TV-a, noćna vožnja, čak i premalo spavanja, nikotin i suv vazduh samo su neki od faktora koji su posebno stresni za oko. Kako bi održali zdravlje očiju i njihovo normalno funkcionisanje, neophodno je da unosimo hranljive materije.

Proizvod dodat za upoređivanje