Aktivni filteri

Eau Fraîche Bath & Shower Gel 200ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Sveža i seksi interpretacija Versace Man mirisa je mekša i suptilnija od prvobitne verzije mirisa za muškarce. Glatki plodovi začinjeni zelenim listovima i toplim notama mošusa, ćilibara i drveta platana, čine ovaj miris za današnjeg introspektivnijeg čoveka. Gel za kupanje i tuširanje Versace Eau Fraîche karakterišu mirisne note svežeg citrusa i voća. Ovaj gel predstavlja produžetak Versace Man Eau Fraîche linije, koji ima energično i revitalizirajuće dejstvo. Duboko hidratantno, treba ga obilno naneti na celo telo, kako bi ostavio svež mirisa mošusa i ćilibara, i uklopio se kao mirisna snažna, a sofisticirana mirisna osnova.

Dylan Blue Pour Homme Set

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Novi i izuzetni kvaliteti prirodnih citrusa, vodenih nota i listova ljubičice kombinuju se sa modernim naznakama lista smokve da bi dali prodornu, mediteransku svežinu. Versace Dylan Blue Pour Homme toaletna voda donosi snažan, muški miris koji inkapsulira senzualne mirise Mediterana. Poklon set sastoji se od toaletne vode Versace Dylan Blue Pour Homme 50ml, mini gela za tuširanje 50ml, kao i mini balzama za posle brijanja 50ml.

Dylan Blue Pour Perfumed Bath & Shower Gel 250ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Prepustite svojoj koži tela osvežavajući gel za tuširanje Versace Dylan Blue Pour Homme, gde će njegova umirujuća svojstva i senzualni miris sigurno biti odličan dodatak vašoj kolekciji za kupanje i telo. Novi i izuzetni kvaliteti prirodnih citrusa, vodenih nota i listova ljubičice kombinuju se sa modernim naznakama lista smokve kako bi dali prodornu, mediteransku svežinu. Versace Dylan Blue Pour Homme gel za tuširanje i kupanje ima snažan, muški miris koji inkapsulira senzualne mirise Mediterana.

K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum Men Gift Set

Cena 18.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Mediteranska drvena aroma parfemske vode K by Dolce&Gabbana poštuje tradiciju i prihvata modernost. Izgrađen na nasleđu toaletne vode K by Dolce&Gabbana, parfemska voda je senzualni novi miris koji oličava duh čoveka koji sa strašću i samopouzdanjem bira svoju sudbinu. Inspirisan zemljanim, neravnim pejzažom Toskane, originalni miris je reinterpretiran kako bi dočarao intenzivne i magnetne strane ovog kralja svakodnevnog života. Praznični set sastoji se od K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum 100ml, ulja za bradu 25ml, kao i mini gela za tuširanje od 50ml.

This is Him! Gift Set

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Čovek sa upečatljivim prizvukom muškosti, slobode i pomalo divljeg duha, sve to je uhvaćeno u Zadig & Voltaire This is Him! toaletnoj vodi. Otkrijte miris koji je napravljen za čoveka koji je ponekad roker, a ponekad džentlmen, ali uvek savršen sa svojim stilom. Praznični set sastoji se od toaletne vode 50ml, kao i gela za tuširanje 50ml.

K by Dolce&Gabbana Eau de Toilette set

Cena 16.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Mediteranska drvena aroma toaletne vode K by Dolce&Gabbana poštuje tradiciju i prihvata modernost. Citrusna svežina crvene narandže i miris sicilijanskog limuna obuhvataju čula. Srčane note zapaljuju citruse sa ambernim akcentima muškatne žalfije, u kombinaciji sa hrskavim geranijumom i energizirajućim lavandinom. Neočekivana iskra vatrene esencije pimenta daje K by Dolce&Gabbana snažnu ličnost. Zatim dolazi senzualnost kedrovine, pomešana sa dva elegantna i muževna sastojka: zelenim vetiverom i pačulijem. K by Dolce&Gabbana je blistav, harizmatičan trag dugotrajnog zavođenja. Praznični K by Dolce & Gabbana set sastoji se od toaletne vode od 100ml i 10ml, kao i gela za tuširanje od 50ml.

K by Dolce&Gabbana Shower Gel 200ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Mediteranska drvena aroma toaletne vode K by Dolce&Gabbana poštuje tradiciju i prihvata modernost. Citrusna svežina crvene narandže i miris sicilijanskog limuna obuhvataju čula. Srčane note zapaljuju citruse sa ambernim akcentima muškatne žalfije, u kombinaciji sa hrskavim geranijumom i energizirajućim lavandinom. Neočekivana iskra vatrene esencije pimenta daje K by Dolce&Gabbana snažnu ličnost. Zatim dolazi senzualnost kedrovine, pomešana sa dva elegantna i muževna sastojka: zelenim vetiverom i pačulijem. K by Dolce&Gabbana je blistav, harizmatičan trag dugotrajnog zavođenja.

Proizvod dodat za upoređivanje