Aktivni filteri

Dylan Purple Pour Femme Set

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dylan Purple je za nju svetao, moderan i elegantan voćno-cvetni miris iz kuće Versace koji spaja sočne citrusne note s mirisnom frezijom i glatkim drvetom. Moderan i vrlo privlačan. Versace Dylan Purple set sastoji se od parfemske vode za žene od 30ml, kao i mini losiona za telo 50ml.

Dylan Purple Pour Femme Gift Set

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dylan Purple je za nju svetao, moderan i elegantan voćno-cvetni miris iz kuće Versace koji spaja sočne citrusne note s mirisnom frezijom i glatkim drvetom. Moderan i vrlo privlačan. Versace Dylan Purple set sastoji se od parfemske vode za žene od 50ml, mini losiona za telo 50ml, kao i mini gela za tuširanje 50ml.

Dylan Purple Pour Femme Bodycare Gift Set

Cena 17.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dylan Purple je za nju svetao, moderan i elegantan voćno-cvetni miris iz kuće Versace koji spaja sočne citrusne note s mirisnom frezijom i glatkim drvetom. Moderan i vrlo privlačan. Versace Dylan Purple set sastoji se od parfemske vode za žene od 100ml, mini losiona za telo 100ml, mini gela za tuširanje 100ml, kao i Versace nesesera.

Dylan Blue Pour Femme Set

Cena 17.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Versace Dylan Blue Pour Femme je miris koji oličava snagu, senzualnost i neodoljivu privlačnost. Dizajniran je za žene koje su sigurne u sopstvenu moć i sa gracioznošću prihvataju svoju ženstvenost. Miris se otvara osvežavajućim i neočekivanim voćnim akordom, gde sorbet od crne ribizle i zelena jabuka stvaraju živahnu i sočnu kombinaciju. Ova jedinstvena mešavina je dodatno poboljšana delikatnim notama deteline, zaborava i šisolije, dodajući dašak cvetne svežine u otvor same mirisne note. Poklon set sastoji se od Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum 100ml, losion za telo 100ml, gel za tuširanje 100ml, a koji će doprineti da mirisni trag ostane duži, kao i Versace neseser.

Dylan Blue Pour Femme Gift Set

Cena 14.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Versace Dylan Blue Pour Femme je miris koji oličava snagu, senzualnost i neodoljivu privlačnost. Dizajniran je za žene koje su sigurne u sopstvenu moć i sa gracioznošću prihvataju svoju ženstvenost. Miris se otvara osvežavajućim i neočekivanim voćnim akordom, gde sorbet od crne ribizle i zelena jabuka stvaraju živahnu i sočnu kombinaciju. Ova jedinstvena mešavina je dodatno poboljšana delikatnim notama deteline, zaborava i šisolije, dodajući dašak cvetne svežine u otvor same mirisne note. Poklon set sastoji se od Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum 50ml, mini pakovanja losiona za telo 50ml, kao i mini pakovanja gela za tuširanje 50ml, a koji će doprineti da mirisni trag ostane duži.

Light Blue Pour Femme Eau de Toilette Holiday Set

Cena 27.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Senzualnost kože okupane suncem, okrepljujući povetarac Sredozemnog mora, voćni i cvetni mirisi vegetacije predstavljaju najbolji opis ženske toaletne vode Dolce & Gabbana Light Blue Pour Femme, a koja dočarava kvintesenciju leta. Ova toaletna voda predstavlja dan uljuljkan blagim talasima koji zapljuskuju očaravajuće litice Kaprija. Ovih praznika, Dolce & Gabbana pripremili su set koji se sastoji od Light Blue Pour Femme toaletne vode za žene u veličini od 200ml, kao i mini bočicu od 25ml koja je idealna za putovanje ili za torbu.

Light Blue Pour Femme Eau de Toilette Holiday Set

Cena 17.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Senzualnost kože okupane suncem, okrepljujući povetarac Sredozemnog mora, voćni i cvetni mirisi vegetacije predstavljaju najbolji opis ženske toaletne vode Dolce & Gabbana Light Blue Pour Femme, a koja dočarava kvintesenciju leta. Ova toaletna voda predstavlja dan uljuljkan blagim talasima koji zapljuskuju očaravajuće litice Kaprija. Ovih praznika, Dolce & Gabbana pripremili su set koji se sastoji od Light Blue Pour Femme toaletne vode za žene u veličini od 100ml, kao i mini bočicu od 10ml koja je idealna za putovanje ili za torbu.

Born In Roma Donna Intense Eau De Parfum...

Cena 16.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Valentino Born In Roma Donna Intense Eau De Parfum Holiday Giftset je savršen praznični poklon. Ovaj luksuzni set sadrži parfemsku vodu za žene Born in Roma Donna Intense 50ml, kao i dodatnu mini bočicu iste parfemske vode od 15ml, a koja je idealna za putovanja ili nošenje u torbi. Praznični poklon set spakovan je u kartonsku kutiju sa mašnicom.

This is Her! Gift Set

Cena 14.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zadig & Voltaire This is Her! je parfemska voda namenjena ženama, sa drvenom cvetnom notom. Ova parfemska voda sadrži senzualnost jasmina, kao i slatkoću mešavine vanile i kestena, dok se ujedno prožima miris sandalovine. Praznični set sastoji se od This is Her! parfemske vode 50ml, kao i losiona za telo 50ml.

YSL Yves Saint Laurent Holiday Advent Calendar (Limited Edition) | apothecary.rs
Dodaj u korpu
  • Ovaj proizvod trenutno nije dostupan

Holiday Advent Calendar (Limited Edition)

Cena 46.990,00 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Probijte led i proslavite praznike uz YSL Beauty luksuzne praznike. Kultni luksuzni praznični advent kalendar iz YSL Beauty kolekcije se vratio. Razmazite se vrhunskim luksuzom, uključujući 24 poklona iznenađenja za mirise, lepotu, negu kože i dodatke koje ćete svaki dan odmotavati, uključujući proizvode u punoj veličini i mini proizvode.

Proizvod dodat za upoređivanje