Lice

Svaki pogled vodi ka licu i pokazuje negovanu i očuvanu kožu lica. Proizvodi za negu kože lica u svakom trenutku mogu da doprinesu hidriranosti i zetgnutosti. Tonici i razna mleka za čišćenje, hidratantne kreme, pilinzi, maske za lice, serumi su neophodni kako bi prvi utisak bio i ujedno najlepši.

Aktivni filteri

Cryo-Flash Cream-Mask 75ml

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

10-minutna, ledeno hladna gel-krema maska za lice koja daje profesionalne rezultate za brzo podignut izgled, vidljivo smanjene pore i za blistavu kožu lica. Maska je namenjena za normalnu, suvu, kombinovanu i masnu kožu lica.

Advanced Night Repair Essential set

Cena 31.980,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Umirite izgled iritacije i crvenila sa novim Estée Lauder Rescue Solution proizvodom. Kao SOS signal za kožu pod stresom, hidrira i umiruje ekskluzivnim Tripeptidom-32 i 15% bifidus fermenta. Estée Lauder Advanced Night Repair Serum je nagrađivani serum sa sedam prednosti za obnavljanje kože lica, a takođe sadrži ekskluzivni Tripeptid-32, hijaluronsku kiselinu i vitamin E, kako bi koža lica izgledala čvršća, puna i blistavija.

Liftactiv Retinol Specialist Serum [A+] 30ml

Cena 4.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Vichy Liftactiv Retinol Specialist Serum [A+] je noćna nega namenjena za ublažavanje dubokih, upornih bora², koja se sastoji od 0,2% čistog retinola, 1% frakcija dobijenih probiotikom, kao i Vichy vulkanske vode. Novi Vichy noćni serum obogaćen je vrhunskim kompleksom protiv starenja i ciljano uklanja sve vrste bora², pa i najdublje³.

Luminous Anti-Age Spot serum 30ml

Cena 2.790,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Smanjuje staračke pege nastale tokom 10 godina. Prvi vidljivi rezultati za 2 nedelje. Poboljšava elastičnost kože i popunjava duboke bore. Za ujednačenu, čvrstu i blistavu kožu mladolikog izgleda. Sadrži Luminous630®, patentirani sastojak i kolagen booster. Deluje na postojeću pigmentaciju kako bi posvetlio tamne fleke i smanjio njihovu veličinu. Uravnotežuje proizvodnju melanina kako bi sprečio pojavu novih fleka. Efikasan za sve tonove kože. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži. Nežan za kožu i preporučuje se za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu.

Cellular Luminous Post-Acne Serum 30ml

Cena 2.790,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Smanjuje tamne fleke od akni. Prvi vidljivi rezultati nakon 2 nedelje¹. Zaglađuje kožu i pomaže u kontroli sebuma. Za ujednačenu, glatku i blistavu kožu. Sadrži Luminous630®, patentirani sastojak i salicilnu kiselinu. Deluje na postojeću pigmentaciju kako bi posvetlio tamne fleke i smanjio njihovu veličinu. Uravnotežuje proizvodnju melanina kako bi sprečio pojavu novih fleka. Efikasan za sve tonove kože. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži, nežan za kožu. Preporučuje se za masnu i mešovitu kožu.

The Mist 100ml

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

La Mer The Mist nudi trenutno osveženje koži lica. Ovaj delikatni mist budi kožu lica uz pomoć morskih biljaka i La Mer Miracle Broth™ sastojka koji obnavlja ćelije. Za hidriranu i osveženu lica jednim prskanjem.

Proizvod dodat za upoređivanje