Lice

Svaki pogled vodi ka licu i pokazuje negovanu i očuvanu kožu lica. Proizvodi za negu kože lica u svakom trenutku mogu da doprinesu hidriranosti i zetgnutosti. Tonici i razna mleka za čišćenje, hidratantne kreme, pilinzi, maske za lice, serumi su neophodni kako bi prvi utisak bio i ujedno najlepši.

Aktivni filteri

La Mousse OFF/ON Foaming Cleanser 150ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior OFF/ON je penasto sredstvo za čišćenje kože lica koje se bori protiv zagađenja sa prečišćavajućim francuskim vodenim ljiljanom. Formulisan sa 90% sastojaka prirodnog porekla. Vazdušan i delikatan, Dior OFF/ON penušavo sredstvo za čišćenje oslobađa kožu ostataka šminke, UV filtera i zagađenja kako bi se prešlo na kožu koja izgleda neverovatno čisto.

Dior Prestige Le Savon 110g

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Stvoren za izuzetno čišćenje kože. Dior Prestige Le Savon je sapun od ruže za negu kože koji završava uklanjanje šminke i dubinski čisti kožu. Dior Prestige Le Savon se sastoji od jedne četvrtine nege kože. Tromesečni proces sazrevanja rezultira bogatom, kremastom penom koja obavija kožu izuzetnom udobnošću da započne ritual koji prepušta čulima.

Dior Prestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux...

Cena 36.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior Prestige Le Micro-Serum de Rose Yeux Advanced je serum za konture očiju sa efektom liftinga koji očima vraća mladalačku izražajnost. Napravljen od trostruke moći Rose de Granville, formula seruma za oči sastoji se od 97%¹ sastojaka prirodnog porekla. Po prvi put, koncentriše revitalizirajuću snagu 22 mikronutrijenata iz cveta, moć osvetljavanja plodova šipka, i sada je kombinovana sa regenerativnom snagom soka ruže². Odmah, vidljive bore oko očiju su podeljene sa 2³, kao i pojava nadutosti ispod očiju.

Proizvod dodat za upoređivanje