Aktivni filteri

1 Million poklon set (EDP 100ml + Dezodorans u...

Cena 14.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

1 Million parfem je prelep, sa pikantnim kožnim mirisom za najdrskijeg gospodina. Prelepe arome prave kože. Ipak, začinjeno i sveže. Upadljiv miris koji uznemirava od prvih nota. Kompleksan parfemkoji kombinuje slatku, sočnu mandarinu i pepermint. Stvaranje intrige i svežine sa živahnim ružičastim cimetom. Dvosmislen i otmen miris, koji pokazuje muški duh i strast. Koža ćilibara sa potpisom je prepoznatljiva i bogata. Belo drvo, mat plava koža, amber, seksi pačuli. Paco Rabanne 1 Million parfem osvežava, ali na kraju zbunjuje.

Aquafitness Gift set

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm Homme Aquafitness je trenutni revitalizirajući gel za tuširanje, pranje tela i kose, a koji je namenjen muškarcima. Praznično limitirano izdanje pored gela za tuširanje donosi i Biotherm Homme Day Control 48H roll-on dezodorans.

Phantom Deodorant Stick 75g

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Phantom ritual 100% dobrog osećanja može da traje još duže sa novim mirisnim dezodoransom u stiku. Trenutno osvežava kožu i štiti je ceo dan. Paco Rabanne Phantom dezodorans u stiku je neophodan za svakoga ko želi da uživa u Phantom aromi u malo drugačijem formatu, dok je posebno odličan za svakog muškarca koji želi da izgradi i pojača svoju postojeću Phantom toaletnu vodu. Prožet istim aromatičnim mirisom, dezodorans kombinuje energizirajući italijanski limun sa zeljastom i kremastom lavandom za seksi, okrepljen osećaj svakog jutra. Poznate donje note drvenaste vanile koje izazivaju zavisnost ostaju na vašoj koži dajući više dobrog osećaja, koji traje ceo dan dok sprečava znojenje.

Phantom Deodorant Spray 150ml

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Paco Rabanne Phantom dezodorans je neophodan za svakoga ko želi da uživa u Phantom aromi u malo drugačijem formatu, dok je posebno odličan za svakog muškarca koji želi da izgradi i pojača svoju postojeću Phantom toaletnu vodu. Prožet istim aromatičnim mirisom, sprej kombinuje energizirajući italijanski limun sa zeljastom i kremastom lavandom za seksi, okrepljen osećaj svakog jutra. Poznate donje note drvenaste vanile koje izazivaju zavisnost ostaju na vašoj koži dajući više dobrog osećaja, koji traje ceo dan dok sprečava znojenje.

7 Days Anti-Perspirant Cream 30ml

Cena 1.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Antiperspirantna nega u kremi sa 7-dnevnim delovanjem. Vichy dezodorans u kremi za regulaciju prekomernog znojenja namenjen je za muškarce i žene koji su skloni intenzivnom znojenju i žele kombinaciju izuzetne efikasnosti protiv znojenja i izuzetne tolerancije prema koži.

Rêve de Thé Déodorant Fraîcheur 24h 50ml

Cena 1.200,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Podmladite svoje telo i um zahvaljujući Rêve de Thé, novoj liniji proizvoda za negu tela koji žele da se osećaju dobro. Ekstrakt zelenog čaja prepoznat je po hidratantnim svojstvima i obogaćen ultrasenzornim teksturama. Čarobna biljna harmonija zelenog čaja, svežeg bilja i rabarbare, zajedno sa senzualnim teksturama, okrepljuju i obavijaju vašu kožu osećajem blagostanja i zadovoljstva. Svaki od ovih tretmana razmaziće vašu kožu nudeći vam trenutak stapanja s čulima. Trenutno zadovoljstvo, kojem doprinosi miris omogućava blistave note rabarbare i svežeg bilja koji se predaju otkriću srca zelenog čaja. Nuxe Rêve de Thé Déodorant Fraîcheur 24h je roll-on dezodorans sa 24-časovnom zaštitom od neprijatnih mirisa. Napravljen je sa 97% sastojaka prirodnog porekla, a proizvoden u Francuskoj.

Antiperspirant Deo Roll-On 50ml

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Dugotrajna i efikasna zaštita od znojenja u vidu roll-on dezodoransa. Clarins Men pristupa problemu znojenja iz perspektive tretmana nege kože, tako da ovaj roll-on dezodorans pomaže u kontroli prirodnog znojenja i mirisa tela satima, poštujući njegov prirodni proces.

Proizvod dodat za upoređivanje