Aktivni filteri

1 Million poklon set (EDT 100ml + Dezodorans u...

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

1 Million toaletna voda je prelepa, sa pikantnim kožnim mirisom za najdrskijeg gospodina. Prelepe arome prave kože. Ipak, začinjeno i sveže. Upadljiv miris koji uznemirava od prvih nota. Kompleksna toaletna voda koja kombinuje slatku, sočnu mandarinu i pepermint. Stvaranje intrige i svežine... sa živahnim ružičastim cimetom. Dvosmislen i otmen miris, koji pokazuje muški duh i strast. Koža ćilibara sa potpisom je prepoznatljiva i bogata. Belo drvo, mat plava koža, amber, seksi pačuli. Paco Rabanne 1 Million toaletna voda osvežava, ali na kraju zbunjuje.

1 Million Dezodorans u spreju 150ml

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

1 Million dezodorans je prelep miris, sa pikantnim kožnim mirisom za najdrskijeg gospodina. Prelepe arome prave kože. Ipak, začinjeno i sveže. Upadljiv miris koji uznemirava od prvih nota. Kompleksan dezodorans koji kombinuje slatku, sočnu mandarinu i pepermint. Stvaranje intrige i svežine... sa živahnim ružičastim cimetom. Dvosmislen i otmen miris, koji pokazuje muški duh i strast. Koža ćilibara sa potpisom je prepoznatljiva i bogata. Belo drvo, mat plava koža, amber, seksi pačuli. Paco Rabanne 1 Million dezodorans osvežava, ali na kraju zbunjuje.

Dezodorans u spreju za optimalnu toleranciju...

Cena 1.450,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Prvi Vichyjev hipoalergeni 48-časovni dezodorans u spreju za muškarce bez alkohola u ekološki kompresovanom pakovanju koje može da se reciklira. 32% manje, kompresovano pakovanje od 100ml jednako je efikasno i upotrebljivo kao sprej od 200ml. Čista minimalistička formula za osetljivu kožu, osmišljena za izuzetan osećaj prijatnosti.

Proizvod dodat za upoređivanje