Aktivni filteri

Dylan Blue Pour Deodorant Stick 75g

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dezodorans u stiku sa mirisnim drvenim i svežim mirisom Dylan Blue kolekcije namenjen je muškarcima. Instinkt, strast, ljubav i želja u kombinaciji s nadom i saučesništvom definišu ovaj miris za muškarce od strane kuće Versace. Miris dezodoransa otvara se notama bergamota, grejpfruta, vodenog akorda i listova smokve.

Deep Black Carbon Dark Wood 48H Antiperspirant...

Cena 490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Pruža pouzdanu 48-časovnu zaštitu protiv znojenja koja neguje vašu kožu. Ekstra svež i čist osećaj kože, ekstra nežna zaštita pazuha. Formulacija sa crnim ugljem i modernim muževnim mirisom tamnog drveta. 98% reciklabilna ambalaža i 100% klimatski neutralizovan proizvod. Dermatološki odobreno odgovara koži.

Silver Protect 48H Anti-Bacterial Protection...

Cena 490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ekstra svež i čist osećaj kože, ekstra nežna zaštita pazuha. Pouzdana 48h zaštita protiv znojenja sa antibakterijskom formulacijom, koja sadrži jone srebra. Nova patentirana formulacija emulzije ima mekšu teksturu, za glatkije nanošenje. Novo, moderno pakovanje sa 25% više sadržaja* i intuitivnijim korisničkim iskustvom. 98% reciklabilna ambalaža i 100% klimatski neutralizovan proizvod.

Proizvod dodat za upoređivanje