BB i CC kreme

Balzam za nepravilnosti ili BB kreme izjednačavaju ten, hidriraju kožu, deluju korektivno tj. prikrivaju nepravilnosti i crvenilo na koži i štite kožu od štetnih UV zraka.

Aktivni filteri

Sports BB krema za sunčanje SPF50+ (Very Dark)...

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Multifunkcionalna BB krema za sunčanje za veoma tamnu pokrivenost i odlično utapanje u kožu. Brzosušeći BB zaštitnik za nelepljivu, dugotrajnu lepotu. Brzo suši znoj kako bi sprečio curenje šminke, dok reaguje sa vodom kako bi poboljšao UV zaštitu. Pomaže da se koži dâ prirodan, zdrav, oblikovan izgled za prelepu kožu koja blista na suncu ceo dan.

Sports BB krema za sunčanje SPF50+ (Medium...

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Multifunkcionalna BB krema za sunčanje za srednje tamnu pokrivenost i odlično utapanje u kožu. Brzosušeći BB zaštitnik za nelepljivu, dugotrajnu lepotu. Brzo suši znoj kako bi sprečio curenje šminke, dok reaguje sa vodom kako bi poboljšao UV zaštitu. Pomaže da se koži dâ prirodan, zdrav, oblikovan izgled za prelepu kožu koja blista na suncu ceo dan.

My Clarins Re-Boost Healthy Glow Tinted Gel...

Cena 3.590,00 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Veganska, tonirana hidratantna gel-krema za sve tipove kože koja hidrira, pojačava blistavost i vidno posvetljuje ten za trenutni zdrav sjaj kože. Ova dnevna tonirana hidratantna krema donosi zdrav jutarnji koktel voćnih ekstrakata koji hidrira, pojačava sjaj i vidno posvjetljuje ten kože lica. Osvežavajuća kremasta-gel tekstura prožeta je biserima ruže i mikropigmentima koji se pretvaraju u univerzalnu nijansu za trenutni zdrav sjaj.

Proizvod dodat za upoređivanje