Aktivni filteri

Immuno GD-poly 60 kapsula

Cena 2.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Immuno GD-poly sadrži preko 200 bioaktivnih supstanci pečurke Ganodermae lucidum koje regulišu i balansiraju reakciju organizma na uzročnike alergije. Immuno GD-poly je i dodatno obogaćen polisaharidima koji uz triterpene i organski germanijum najsnažnije deluju protiv alergije.

DeHist 60 kapsula

Cena 1.590,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Glavna funkcija DeHista je neutralizacija efekata povišenog histamina u organizmu kao i histamina iz hrane. DeHist pomaže razgradnju histamina, otklanja probleme i simptome koje histamin može da prouzrokuje, neutrališe efekte histamina iz namirnica koje ga prirodno sadrže, i stvara usove da organizam sam postepeno razvije mehanizme sopstvene razgradnje i pravilnog metabolizma histamina.

Betaimune 30 kapsula

Cena 3.400,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Betaimune kapsule predstavljaju jedinstvenu i moćnu kombinaciju odabranih vitamina i minerala sa dokazanim antioksidativnim i imunostimulatornim efektom. Betaimune kapsule su dodatak ishrani za jačanje imuniteta.

Allergforte 60 tableta

Cena 2.590,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Allergforte tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanim antiin amatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergisticku imunološku podršku kod osoba sa sezonskom preosetljivosti na alergene.

Hy-Bio 50 tableta

Cena 2.340,00 RSD
Dostupnost: 9 Na stanju

Solgar Hy-Bio sadrži kompleks citrus bioflavonoida, vitamin C, rutin i ekstrakt šipka, a idealan odnos vitamina C i bioflavonoida 1:1, omogućuje njihovu potpunu iskoristivost. Vitamin C je neophodan za stvaranje vezivnog tkiva, ponajviše kolagena, čime doprinosi elastičnosti arterija i smanjenoj propustljivosti venskog sistema, a citrus bioflavonoidi povećavaju intraćelijsku koncentraciju vitamina C, te tako sinergističkim delovanjem dodatno povećavaju povoljan učinak na krvne sudove.

GE132 + Natural 60 kapsula | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%

GE132 + Natural 60 kapsula

Standardna cena 7.390,00 RSD Cena 7.020,50 RSD
Dostupnost: 9 Na stanju

GE132+ Natural je antioksidantni kompleks koji neutrališe slobodne radikale čime pomaže prevenciji razvoja brojnih hroničnih bolesti, a takođe, pomaže i kod različitih patoloških stanja. GE132+ Natural je dodatak ishrani za jačanje imuniteta. Koristi se uz redovnu terapiju kod teških bolesti, dijabetesa i hroničnih bolesti.

Proizvod dodat za upoređivanje