Delovanje:
Immuno GD-poly je potpuno prirodni preparat koji reguliše aktivnost imunog sistema štiteći organizam od mnogih oboljenja. U stanjima smanjene aktivnosti imunog sistema povećavaju imuni odgovor, dok u stanjima prenaglašenogneog imunog odgovora, snižavaju imunu aktivnost. Immuno GD-poly kapsule sadrže ekstrakt gljive Ganodermae lucidum sa preko 200 biološki aktivnih supstanci od kojih su najznačajniji: polisaharidi, triterpeni, organski germanijum Ge 132, nukleozidi.

 

Immuno GD-poly preporučuje se za:

- sprečavanje simptoma alergije (uporno kijanje u napadima, suzenje i svrab očiju, curenje i svrab nosa, začepljen nos, uporan suvi kašalj, otežano disanje uz ”zviždanje” i povremeno gušenje, svrab kože)

- posebno se preporučuje osobama alergičnim na polen, ambroziju, prašinu, kod alergijske astme, sinuzitisa, bronhitisa i alergijske kijavice

- odbranu od infekcija (grip, prehlada, herpes, citomegalovirus, virus mononukleoze, koksaki, mononukleoza, hepatitits i drugi)

- ozdravljenje jetre kod dugotrajne zloupotrebe alkohola, infekcija, izlaganja hemikalijama i lekovima, toksinima, osobe koje redovno jedu brzu hranu i nemaju izbalansiranu ishranu, masne jetre

 

Regulacijom imunog sistema pomaže da se spreči pojava alergije (štiti ćeliju, sprečava oslobađanje histmina i vezivanje alergena), ali i da se eliminišu simptomi alergije, ukoliko se ona javi. Immuno GD-poly pomaže da se ojača imunitet, spreči grip i prehlada, kontrolišu hronične virusne infekcije. Takođe se preporučuje i osobama sa oštećenjem jetre, nastalim usled delovanja različitih faktora (hemijskim, fizičkim, biološkim i ostalim agensima).

 

Immuno GD-poly je potpuno prirodan preparat koji regulacijom imunog odgovora pomaže da se spreči pojava alergije i ukoliko se alergija javi, pomaže da se uklone tegobe (gušenje, kijanje, peckanje u grlu, curenje vodenastog sekreta iz nosa, crvenilo i svrab očiju). Immuno GD-poly sadrži preko 200 bioaktivnih supstanci medicinske pečurke Ganodermae lucidum koje regulišu i balansiraju reakciju organizma na uzročnike alergije. Immuno GD-poly je preparat koji je dodatno obogaćen polisaharidima, koji uz triterpene i organski germanijum najsnažnije deluju protiv alergije.

 

Immuno GD-poly pomaže da se pojača imunitet, spreči grip i prehlada i kontrolišu hronične virusne infekcije: herpes, koksaki, citomegalovirus, mononukleoza, hepatitis i dr. Kada organizam dođe u susret sa virusom ili bakterijom, polisaharidi iz preparata Immuno GD-poly povećavaju broj ćelija imunog sistema, tako da one mnogo brže prepoznaju virus i bakteriju, vezuju ih za sebe i uništavaju. Samim tim smanjuje se mogućnost nastanka infekcije i bolesti. Immuno GD-Poly je dijetetski suplement koji je detaljno proučen i bezbedan za upotrebu.

 

Immuno GD-poly se preporučuje i osobama sa oštećenjem jetre, nastalim usled delovanja različitih faktora (hemijskim, fizičkim, biološkim i ostalim agensima). Immuno GD-poly deluje na obnavljanje funkcije i oporavak ćelija jetre. Dodatno je obogaćen polisaharidima koji ubrzavaju “čišćenje“ jetre od svih toksičnih materija. Polisaharidi deluju na ozdravljenje plemenitih ćelija jetre, podstiču enzimske sisteme jetre (citohrom p450, superoksid dismutazu), a smanjuju aktivnost enzima koji stimulišu stvaranje fibroznog tkiva u jetri. Na ovaj način, Immuno GD-poly pomaže ozdravljenju jetre, očuvanju njene građe i funkcije i sprečava dalja oštećenja.

 

Način upotrebe:
Dva puta dnevno po tri kapsule nakon obroka uz čašu mlake vode.

 

Neželjeni efekti nisu poznati.

 

Pre upotrebe preparata, trudnicama, dojiljama, deci ispod 12 godina starosti, osobama sa pojačanom preosetljivošću na komponente preparata i osobama na antikoagulantnoj terapiji, preporučuje se konsultacija sa lekarom. Dijetetski suplementi ne mogu biti zamena konvencionalnoj terapiji lekovima, već ih treba primenjivati kao dodatak postojećoj terapiji, radi poboljšanja opšteg stanja organizma i bržeg oporavka od bolesti. Dijetetski suplementi nisu zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Sastav:
Prah spora gljive (Ganodermae lucidum), ekstrakt spora (Ganoderma lucidum) obogaćen prečišćenim polisaharidima, biljni želatin, voda i aditiv: boja (titan-dioksid).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 kapsula

005680011896

Pregled

Napišite vaš komentar

Immuno GD-poly 60 kapsula

Immuno GD-poly sadrži preko 200 bioaktivnih supstanci pečurke Ganodermae lucidum koje regulišu i balansiraju reakciju organizma na uzročnike alergije. Immuno GD-poly je i dodatno obogaćen polisaharidima koji uz triterpene i organski germanijum najsnažnije deluju protiv alergije.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje