Delovanje:
Serapeptaza, poznata kao leptirov enzim, E-15 ili enzim svilene bube, proteolitički je enzim ili enzim razlagač proteina izolovan iz mikroba koji su autohtoni u digestivnom sistemu svilene bube.

 

Serazyn je biološko jedinjenje koje ima visoko izraženu enzimsku aktivnost. Serazyn kapsule su prirodna alternativa nesteroidnim antiinflamatornim lekovima, bez neželjenih dejstava. Indikacije: postoperativni otoci i krvni podlivi, iskašljavanja postanestetičkog šlajma, akutni i hronični sinuzitis, reumatoidni artritis i osteoartritis, posle hirurških intervencija, gingivitis, periodontitis, hirurške intervencije u stomatologiji, oralnoj i maksilofacijalnoj hirurgiji.

 

Namena:

- kod različitih povreda i edema (kod uganuća, iščašenja i drugih stanja posle povreda koja su praćena otocima tkiva)

- u stomatologiji i oralnoj hirurgiji posle intervencija praćenih otocima

- kod zapaljenja sluzokože usta i desni praćenih otocima

- za respiratorni trakt (kod zapušenog nosa i slivanja sluzi niz ždrelo, za pomoć u razređivanju nakupljene sluzi i olakšavanje iskašljavanja, kao i smanjenje otoka sluzokože)

- za koštano zglobni, mišićni i reproduktivni sistem (posle hirurških intervencija u ortopediji i ginekologiji prilikom kojih dolazi do otoka mekih tkiva)

 

Serazyn kapsule su prirodna alternativa nesteroidnim antiinflamatornim lekovima, bez neželjenih dejstava. Serazyn ubrzava eliminaciju gnoja i hematoma, i smanjuje upalne procese.

 

Način upotrebe:
Serazyn uzimati 1 sat pre obroka ili dva sata posle obroka, sa oko 200ml vode. Ako se koristi 1 kapsula dnevno duže od 4 nedelje ili 2 kapsule dnevno duže od 7 dana, potrebno je konsultovati lekara ili farmaceuta.

 

Sastav:
Želatin, gastro-rezistentne granule serrapeptase, sredstvo protiv zgrudnjavanja, magnezijum stearat.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 kapsula

005680011895

Pregled

Napišite vaš komentar

Serazyn 10 kapsula

Serazyn kapsule su snažan enzim sa proteolitičkim dejstvom serapeptaze.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje