Delovanje:
Specijalno napravljene kapi koje služe da pomognu u emocionalno zahtevnim situacijama, kod svakodnevnih izazova ubrzanog životnog tempa, iznenadnih situacija gde je neophodna pribranost i staloženost (pre putovanja avionom, ispita, zubara ili na poslu). Može se koristiti i spolja za povređena mesta, za posekotine i opekotine, ujede insekata, ogrebotine, hematome, podlive, modrice, uganuća, hemoroide.

 

Način upotrebe:
4 kapi na svakih 10-15 minuta staviti direktno na jezik ili rastvoriti u piće po želji do poboljšanja. Uglavnom su dovoljna ovakva 3-4 uzimanja. Pogodno za celu porodicu. Ne sadrži alkohol. Kod spoljašnje primene rastvoriti 4 kapi u čašu vode, čime se natopi kompresa i menja na svakih 10 minuta. Proizvod ne stavljajte u oči. Ako ste trudni ili dojite, konsultujte se sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda. Držati van domašaja dece. U slučaju predoziranja, potražite medicinsku pomoć.

 

Sastav:
Alcohol, Rock Rose (Helianthemum nummularium), Clematis (Clematis vitalba), Impatiens (Impatiens glandulifera), Cherry Plum (Prunus cerasifera), Star of Bethlehem (Ornithogalum umbellatum).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 20ml

005680010054

Pregled

Napišite vaš komentar

Original Rescue Tropfen kapi 20ml

Jedinstvena kombinacija pet cvetnih esencija dr Bacha, izradjena po istoj recepturi kao i pre 80 godina. Mešavina vedrine i snage tokom celog dana.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje