• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Rabenhorst Matični sok od brusnice 750ml

Delovanje:
Brusnica ima snažno antibakterijsko delovanje zbog toga je korisna za lečenje i prevenciju infekcija. Ujedno, brusnica jača otpornost organizma. Brusnica deluje i na Helikobakter Pylori zbog čega je korisna za lečenje čira na želucu. Zahvaljujući svom antimikrobnom delovanju, pomaže i kod parodontalnih bolesti desni.

 

Brusnica obiluje i taninima koji su bitni za zdravlje srca. Sadrži i velike količine flavonoida i polifenola koji služe kao prirodna obrana od ateroskleroze jer inhibiraju loš holesterol i poboljšavaju cirkulaciju.

 

Brusnica usporava starenje i probleme koje ono donosi poput gubitka koordinacije i memorije.

 

Način upotrebe:
Preporučena dnevna doza iznosi 75ml. Protresite bocu pre otvaranja. Uvek zatvorite otvorenu bocu i čuvajte je u frižideru.

 

Sastav:
Prosečna hranljiva vrednost na 100ml: Energetska vrednost / 88 kJ (21 kcal), masti <0,5g, od toga zasićene masne kiseline <0,1g, ugljeni hidrati 4,8g, od toga šećeri 4,8g, vlakna <0,5g, proteini <0,5g , sol 0,03g.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: nepovratna staklena boca 750ml

005680010942

Pregled

Napišite vaš komentar

Matični sok od brusnice 750ml

Haus Rabenhorst sok od brusnica može se koristiti za sprečavanje infekcije urinarnog sistema. Ne sadrži dodate boje, šećere, arome ili konzervanse. Radi se o 100% prirodnom soku koji u sebi sadrži samo najbolje birane sastojke flaširane u strogo kontrolisanim uslovima kako bi se osigurali najviši standardi kvaliteta.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje