Delovanje:
Reguliše krvni pritisak, štiti zdravlje urinarnog sistema, ima antiupalna svojstva, stimuliše rad štitne žlezde, poboljšava pamćenje i koncentraciju, reguliše nivo šećera u krvi, jača imunitet, povoljno deluje na probavni sistem, štiti od virusa i bakterija, pospešuje izlučivanje teških metala iz organizma.

 

Aronija sadrži velike količine flavonoida koji veoma povoljno deluju na pravilnu funkciju jetre. Redonim konzumiranjem, aronija poboljšava rad jetre i izlučivanje žuči, čisti jetru od masnoće i regeneriše je.

 

Aronija je najjači antioksidans. Zahvaljujući visokoj koncentraciji antioksidanasa predstavlja snažno sredstvo u borbi protiv nastanka i razvoja kancerogenih ćelija. Veže se za teške metale i radioaktivne elemente u telu i omogućava njihovo izlučivanje što je od najveće koristi posle izloženosti zračenju.

 

Način upotrebe:
Preporuka za konzumaciju: 45 ml/dan – 3 x 15 ml uz obrok. Protresite bocu pre otvaranja. Uvek zatvorite otvorenu bocu i čuvajte je u frižideru.

 

Sastav:
Prosečna hranljiva vrednost na 100 ml: Energetska vrednost / 219 kJ (52 kcal), masti <0,5g, od toga zasićene masne kiseline <0,1g, ugljeni hidrati 13g, od toga šećeri 8,5g, vlakna <0, 5g, proteini <0,5g, sol 0,03g

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: nepovratna staklena boca 750ml

005680010938

Pregled

Napišite vaš komentar

Aronija matični sok 750ml

Aronija je bobičasto voće koje predstavlja moćno prirodno oružje u prevenciji bolesti, ali i kad je bolest već prisutna. Zbog visokog procenta antioksidanata i vitamina C i E, aronija deluje antivirusno, antibakterijski i antiupalno. Bogata je antioksidantom antocijanom koji jača imunitet, smanjuje rizik od raka i usporava starenje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje