Delovanje:
Pasterizovana voćna kaša od jabuke, jagode, maline i banane sa dodatim ovsom i lanom. Ne sadrži dodate šećere i konzervanse, proizvod je 100% veganski i sadrži 100% voća i žitarica.

 

Način upotrebe:
Odvrnuti poklopac i istisnuti pire iz pakovanja. Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja. Čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u frižideru, ne duže od 24h.

 

Sastav:
VOĆNA KAŠA JABUKE 78% (IZ KONCENTRISANE VOĆNE KAŠE)*, VOĆNA KAŠA JAGODE 8%, VOĆNA KAŠA MALINE 7% (IZ KONCENTRISANE VOĆNE KAŠE), VOĆNA KAŠA BANANE 3%, OVSENI GRIZ 3%*, MLEVENI/MLJEVENI LAN 1%.

 

Hranljive vrednosti u 100g proizvoda:

Energija (kJ / kcal): 260 / 62

Masti: 0,8g, od kojih zasićene masne kiseline 0g

Ugljeni hidrati: 12g, od kojih šećeri 7,7g

Vlakna: 1,6g

Proteini: 0,8g

So: 0g

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 180g

005680014237

Pregled

Napišite vaš komentar

Very Berry Mix 180g

Uživajte u neodoljivom ukusu šumskog voća uz novi Very Berry Mix. Prava voćna senzacija slasnih jagoda i malina, sa hranljivim ovsom i dodatkom lanenog semena bogatog vlaknima, bez šećera i konzervansa. Osvežavajuća i zdrava užina zbog koje se nećete kajati, za neophodnu energiju tokom celog dana.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje