Delovanje:
Sok od ananasa posebno je osvežavajući napitak tokom letnjih meseci, ali zbog nutritivnih sastojaka kojima obiluje odličan je izbor tokom cele godine. Potpuno je prirodan, ne sadrži konzervanse, bez dodatka vode i šećera. Ovo sočno, tropsko voće smatra se jednom od najzdravijih voćki na svetu.

 

Ananas sadrži bromelain koji čisti organizam od toksina koji “napadaju” naše telo. Ako pijete sok na prazan želudac umanjiće želju za slatkim i podstaknuti metabolizam. Kalijum iz ananasa pomaže u održavanju stabilnog nivoa elektrolita u telu i sprečava grčenje mišića tokom fizičkih napora.

 

Sadrži vitamin B1 koji pomaže u razgradnji ugljenih hidrata. Jača varenje i ima diuretička svojstva.

 

Redovna konzumacija ananasa obezbediće telu puno antioksidanata. Zubi će postati zdraviji i beliji. Ananas sadrži malo kalorija, puno vlakana i veliki procenat vode, tako da će vas vrlo brzo zasititi, bez straha od debljanja. Osećaj sitosti sprečiće vas da se prejedete, a vlakna će ubrzati varenje i sagoreti kalorije.

 

Način upotrebe:
Preporuka za konzumaciju: 100ml/dan. Protresite bocu pre otvaranja. Uvek zatvorite otvorenu bocu i čuvajte je u frižideru.

 

Sastav:
Energetska vrednost / 210 kJ (50 kcal), masti 0,5g, od toga zasićene masne kiseline <0,1g, ugljeni hidrati 12g, od toga šećeri 12g, vlakna 0,5g, proteini 0,5g, sol < 0,01g.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: nepovratna staklena boca 750ml

005680010939

Pregled

Napišite vaš komentar

Sok od ananasa 750ml

Sok od ananasa Rabenhorst je potpuno prirodan, ne sadrži konzervanse i bez dodatka vode i šećera. Ovo sočno, tropsko voće smatra se jednim od najzdravijih plodova na svetu. Konzumacijom soka od ananasa Rabenhorst manje ćete patiti od upala i prehlade, jer ananas sadrži bromelain koji čisti telo od toksina koji „napadaju“ naše telo. Izgubićete višak kilograma.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje