Delovanje:
Sok od borovnica ima neverovatnu moć pročišćavanja urinarnog trakta. Takođe može ukloniti bakteriju Escherichiu coli. Zaštiti će ćelije urinarnog trakta i pojačati njihovu otpornost na infekcije.

 

Elaginska kiselina u borovnicama ima antikancerogeno delovanje koje može usporiti rast i širenje ćelija raka, a neka istraživanja su pokazala da može odigrati važnu ulogu kod lečenja raka.

 

Topiva vlakna će smanjiti nivo lošeg (LDL) holesterola, a antioksidativna svojstva borovnica će sprečiti oksidaciju holesterola.

 

Moćno antioksidativno i protuupalno delovanje borovnica će pomoći u borbi protiv upala kao što su osteoartritis i giht.

 

Osim što poboljšavaju vid, borovnice će smanjiti rizik od nastanka bolesti očiju uzrokovanih starenjem kao što je makularna degeneracija.

 

Zdravstvene koristi borovnica uglavnom potiču od visokog nivoa antocijanina, za koje je utvrđeno da su jedan od najmoćnijih antioksidanata. Borovnice su prava superhrana: pune su hranljivih sastojaka i donose mnoge zdravstvene koristi, a istovremeno imaju malo kalorija.

 

Borovnice mogu da pomognu u snižavanju nivoa holesterola, pomoći kod dijabetesa tipa 2, smanjuju visok krvni pritisak.

 

Način upotrebe:
Preporučena dnevna porcija je 3x25ml uz obrok. Protresite bocu pre otvaranja. Uvek zatvorite otvorenu bocu i čuvajte je u frižideru.

 

Sastav:
Prosečna hranljiva vrednost na 100ml: Energetska vrednost / 155 kJ (37 kcal), masti 0,5g, od toga zasićene masne kiseline <0,1g, ugljeni hidrati 8,4g, od toga šećeri 8,4g, vlakna <0,1g, proteini <0,1g, sol 0,03g.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: nepovratna staklena boca 750ml

005680010941

Pregled

Napišite vaš komentar

Matični sok od borovnice 750ml

Borovnice štite mozak od oksidativnog stresa, poboljšavaju učenje, koncentraciju i obrađivanje informacija. Konzumiranje borovnica će vam dati energiju i pospešiti kognitivne funkcije, i to na zdrav način, za razliku od stimulansa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje