Izdvajamo

Prozvodi za negu lica i tela koje smo izdvojili i koji skreću pažnju svojim dejstvima i svojstvima. Posebno odabrani proizvodi koje želimo da vam predstavimo.

 

 

Aktivni filteri

Phyto-Teint Éclat Compact (N°1 Ivory) 10g

Cena 14.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kompaktni puder u prahu za dugotrajnu podlogu za ujednačen, prirodan i blistav ten. Sisley Phyto-Teint Éclat Compact, kompaktni puder osigurava ujednačen, prirodan i blistav ten. Tekstura njegovog svilenkastog pudera je prozračna i stapa se sa vašom kožom, stvarajući dugotrajan, baršunasti efekat druge kože i savršen, gladak ten.

Cera Repair Holiday set

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm Cera Repair Barrier Cream je lagana krema za lice sa formulom koja neguje kožu, pružajući inovativnu akciju protiv starenja. Praznično pakovanje sastoji se od Biotherm Cera Repair kreme za lice (50ml), Biosource pene za čišćenje lica (50ml), Life Plankton Elixir (7ml), Life Plankton kreme za predeo oko očiju (5ml) i nesesera.

Major Eye Impact Repair + Brighten Skincare set

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Svilenkasta gel-krema koja vidno osvetljava podočnjake za samo dve nedelje, a umanjuje izgled bora i drugih početnih znakova starenja. Osvežite svoje oči za svetliji i budniji izgled. Tamni krugovi izgledaju svetlije za samo 2 nedelje. Bore i drugi početni znaci starenja kože u predelu oko očiju izgledaju smanjeni. Za normalnu, suvu, kombinovanu i masnu kožu. Ovaj set sadrži Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme u punoj veličini od 15ml, kao i tri mini deluxe pakovanja u veličini od po 5ml (3x5ml).

All Hours Foundation (LC5) 25ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Prozračna tečna podloga formulisana za osećaj bez težine, blistavu mat završnicu i 24-časovno potpuno pokrivanje. Inovativna formula besprekorno klizi za potpuno pokrivanje koje se oseća golim i ostaje na mestu 24 sata. Formula je otporna na prenos, vodootporna i otporna na toplotu. Obogaćena je hijaluronskom kiselinom i laticama jasmina, pružajući blagodati za negu kože iz dana u dan.

Proizvod dodat za upoređivanje