Aktivni filteri

La Roche-Posay Mela B3 dermo tretman | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%

La Roche-Posay Mela B3 dermo tretman

Standardna cena 8.080,00 RSD Cena 7.676,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Mela B3 dermo tretman sastoji se od dva La Roche-Posay proizvoda, Mela B3 seruma, kao i Mela B3 SPF30 Anti-dark Spots Corrective Protective kreme. Ovaj duo u vidu intenzivnog koncentrata protiv tamnih fleka, obogaćen je aktivnim sastojkom Melasyl™, kao i 5% niacinamidom (krema) 10% niacinamidom (serum) za korigovanje i sprečavanje tamnih fleka i dugotrajnu efikasnost. Svakodenvno pomaže u zaštiti kože od tamnih fleka, dok koža trenutno deluje blistavije i ujednačenije.

Mela B3 Serum 30ml

Cena 4.590,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Intenzivni koncentrat protiv tamnih fleka obogaćen aktivnim sastojkom Melasyl™, 10% niacinamidom za korigovanje i sprečavanje tamnih fleka i dugotrajnu efikasnost. Svakodenvno pomaže u zaštiti kože od tamnih fleka, dok koža trenutno deluje blistavije i ujednačenije.

Anti-Pigment Skin Perfecting Serum 30ml

Cena 3.590,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ultra lagani serum za potpunu blistavost kože smanjuje hiperpigmentacije i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje. Sadrži Thiamidol koji smanjuje hiperpigmentacije i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje. Pogodan za sve tipove kože, brzo se upija i pomaže koži lica da izgleda ujednačeno s prirodno blistavim sjajem.

A313™ retinol krema 50g

Cena 3.500,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Krema A313™ sa retinil palmitatom stimuliše obnovu ćelija, proizvodnju kolagena i elastina kože, delujući ciljano na sitne linije, bore i hiperpigmentaciju. Ujednačava ten i poboljšava teksturu kože. Deluje protivupalno, eliminiše površinske nečistoće sa kože i umanjuje pojavu bubuljica.

DermoPure Triple Effect Serum 40ml

Cena 2.190,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Klinički testiran, serum sa trostrukim efektom sa patentiranim Thiamidolom formulisan za ublažavanje tamnih fleka od akni, regulisanje simptoma masne i problematične kože i kontrolu neželjenog sjaja. Prvi rezultati su vidljivi nekon 2 nedelje i kontinurano se poboljšavaju redovnom upotrebom preparata.

Neovadiol MENO 5 Bi-Serum 30ml

Standardna cena 4.990,00 RSD Cena 4.491,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Vichy Neovadiol MENO 5 Bi-Serum namenjen je za sve tipove kože u perimenopauzi i postmenopauzi. Za vidljivu aktivaciju dinamičnosti mehanizama protiv starenja kože u menopauzi kao što su staračke fleke, opuštenost i gustina.

Proizvod dodat za upoređivanje