Aktivni filteri

Blond Absolu Cicaextreme Holiday Gift set

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Kérastase Blond Absolu kolekcija namenjena je za sve tipove blond kose. Cicaextreme kupka čija formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom i ekstraktom edelweiss cveta pruža snažne rezultate hidratacije i ojačavanja veoma posvetljenih blond kosa. Limitirani praznični set uključuje Kérastase Le Bain Cicaextreme (kupku za kosu), Masque Cicaextreme (masku za kosu) i Huile Cicaextreme (ulje za kosu).

Chronologiste Holiday Gift set

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 2 Na stanju

Otkrijte izvrsni, luksuzni poklon set Kerastase koji u sebi sadrži kupku, masku i kremu za zaštitu od toplote za revitalizaciju i regeneraciju svih tipova kose. Ovaj predivni poklon set prati najpopularnije linije Kérastase brenda, kako biste obradovali sebe i svoje najmilije.

Spécifique Divalent Luxury Gift set

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte izvrsni, luksuzni Kérastase poklon set koji u sebi sadrži kupku, masku i glinu namenjen za postizanje balansa kose sa masnim korenom i suvim krajevima. Ovaj predivni poklon set prati najpopularnije linije Kérastase brenda, kako biste obradovali sebe i svoje najmilije.

Curl Manifesto Mask Gift set

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Otkrijte izvrsni, luksuzni Kérastase poklon set koji u sebi sadrži kupku, masku i dnevnu hidrirajuću kremu za talasastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Ovaj predivni poklon set prati najpopularnije linije Kérastase brenda, kako biste obradovali sebe i svoje najmilije.

Chroma Absolu Discovery Gift set

Cena 11.500,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte izvrsni, luksuzni Kérastase poklon set koji u sebi sadrži kupku, masku i serum za zaštitu od toplote i friz efekta za negu bojene kose. Ovaj predivni poklon set prati najpopularnije linije Kérastase brenda, kako biste obradovali sebe i svoje najmilije.

Proizvod dodat za upoređivanje