Aktivni filteri

Cicaplast Baume B5+ SPF50 40ml

Cena 1.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kompletna formula za zaštitu, negu i obnovu barijerne funkcije kože. Prijatna tekstura, laka za nanošenje, nemasna, nelepljiva i ne ostavlja bele tragove. Testirana na tetoviranoj koži i na iritiranoj koži nakon procedure. La Roche-Posay Cicaplast balzam sa zaštnitnim faktorom SPF50+ sprečava stvaranje crvenila, tamnih i smeđih fleka od ožiljaka i tetovaža, a ujedno smanjuje svrab.

Krema protiv fleka 50ml

Cena 791,99 RSD
Dostupnost: 1 Na stanju

Linoderm krema protiv fleka smanjuje proizvodnju melanina i pospešuje regenerativnu sposobnost ćelija kože, zahvaljujući signalnim molekulima izolovanim iz prirodnog mleka. Uspešno posvetljuje pigmentisane promene na koži, kao što su staračke pege, pege nastale tokom i nakon trudnoće, nakon intenzivnog sunčanja, kao i za vreme hormonske kontraceptivne terapije. Linoderm krema protiv fleka umiruje kožu i umanjuje crvenilo, izazvano spoljnim agensima, kao što su UV zračenje ili posledice tretmana kože voćnim kiselinama.

Cicaplast Baume B5 SPF50 40ml

Cena 1.410,00 RSD
Dostupnost: 8 Na stanju

Obnavlja i smiruje osetljivu kožu. Prevencija crvenih i smeđih tragova od ožiljaka i zaštita tetovaža [visoka UVA/UVB zaštita SPF 50] + [Procerad TM, patentirani ceramid]. Optimalna obnova kože [Madecassosside]. Umirujući osećaj prijatnosti, delovanje protiv svraba [5% Panthenol].

Proizvod dodat za upoređivanje