Delovanje:
Pantenol 9% pena osvežava, regeneriše i vašu kožu održava vlažnom i negovanom. Pogodna je za osetljivu kožu, i može se koristiti pre ili posle tuširanja. Lako se nanosi na površinu kože tela i pogodna je za negu velikih regija kože, kao i posle depilacije. Brzo se upija i ne ostavlja tragove.

 

Pantenol 9% pena se preporučuje za:

- negu i hidrataciju kože

- negu kože nakon sunčanja

- regeneraciju kože nakon depilacije/epilacije.

 

Način upotrebe:
Nanesite penu na očišćenu kožu telai ravnomerno razmažite.

 

Samo za spoljnu upotrebu. Nikada ne prskajte u oči, a u slučaju da se to dogodi, isperite oči vodom i posetite najbližeg lekara i ponesite bocu sa sobom. Boca je pod pritiskom, nemojte je probijati, paliti ili koristiti u druge svrhe.

 

Sastav:
Voda, Pantenol, Oktildodekanol, glicerin, urea, decil glukozid, butan, cetearil alkohol, propan, PEG-40 hidrogenizovano ricinusovo ulje, izobutan, sok od lišća Aloe Barbadensis, natrijum stearat, parfem, alantoin, benzil benzoat, tokoferil acetat, fenoksietanol, benzoeva kiselina, dehidrosirćetna kiselina.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 150ml

005680010997

Pregled

Napišite vaš komentar

Pantenol pena 9% 150ml

Pantenol 9% Pena uravnotežava sadržaj vlage u koži izloženoj sunčevoj svetlosti, vetru, hladnoći i vodi.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje