Delovanje:
Pantenol 9% pena osvežava, regeneriše i vašu kožu održava vlažnom i negovanom. Pogodna je za osetljivu kožu, i može se koristiti pre ili posle tuširanja. Lako se nanosi na površinu kože tela i pogodna je za negu velikih regija kože, kao i posle depilacije. Brzo se upija i ne ostavlja tragove.

 

Pantenol 9% pena se preporučuje za:

- negu i hidrataciju kože

- negu kože nakon sunčanja

- regeneraciju kože nakon depilacije/epilacije

 

Način upotrebe:
Nanesite penu na očišćenu kožu telai ravnomerno razmažite. Samo za spoljnu upotrebu. Nikada ne prskajte u oči, a u slučaju da se to dogodi, isperite oči vodom i posetite najbližeg lekara i ponesite bocu sa sobom. Boca je pod pritiskom, nemojte je probijati, paliti ili koristiti u druge svrhe.

 

Sastav:
VODA, PANTENOL, OKTILDODEKANOL, GLICERIN, UREA, DECIL GLUKOZID, BUTAN, CETEARIL ALKOHOL, PROPAN, PEG-40 HIDROGENIZOVANO RICINUSOVO ULJE, IZOBUTAN, SOK OD LIŠĆA ALOE BARBADENSIS, NATRIJUM STEARAT, PARFEM, ALANTOIN, BENZIL BENZOAT, TOKOFERIL ACETAT, FENOKSIETANOL, BENZOEVA KISELINA, DEHIDROSIRĆETNA KISELINA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680010997

Pregled

Napišite vaš komentar

Pantenol pena 9% 150ml

Pantenol 9% Pena uravnotežava sadržaj vlage u koži izloženoj sunčevoj svetlosti, vetru, hladnoći i vodi.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje