Delovanje:
Biotherm Biovergetures je nemasna gel-krema koja sprečava pojavu strija i vidljivo smanjuje pojavu postojećih strija. Biovergetures je efikasan čak i kod strija stečenih tokom adolescencije. Biotherm Ova krema ostavlja kožu tela svežom i glatkom. Brzo se upija i ne ostavlja mrlje.

 

Biotherm Biovergetures je meka krema koja se topi u kožu, uprkos prisustvu UV filtera. Blagog mirisa ljubičice, jasmina i vanile.

 

Radi na dva nivoa:

- preventivno delovanje: poboljšava elastičnost kože i pomaže u poboljšanju njene otpornosti na istezanje uzrokovano značajnim povećanjem telesne težine ili trudnoćom

- dejstvo zaceljivanja: smanjuje pojavu postojećih strija, bilo skorašnjih.

 

Način upotrebe:
Biovergetures se primenjuje redovno i treba ga umasirati dok se potpuno ne upije za optimalnu efikasnost.

 

Sastav:
Hydroxyproline, algo silicone , shea butter, myristic acid, geraniol, citral, thread c191888/2.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 150ml

005680010957

Pregled

Napišite vaš komentar

Biovergetures krema protiv strija 150ml

Biotherm Biovergetures je krem-gel za prevenciju i smanjenje strija.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje