Delovanje:
Ovaj topivi uljni balzam za telo sa medom i dragocenim biljnim uljima, intenzivno neguje, popravlja i ublažava osećaj iritacije. Nudi neverovatnu teksturu koja se tokom masaže pretvara u ulje, bez masnog i lepljivog osećaja na koži. Iz dana u dan suvoj do vrlo suvoj i osetljivoj koži je vraćena udobnost i olakšanje, bez osećaja svraba i iritacija. Namenjen je i normalnoj i mešovitoj koži u zimskim uslovima i mrazu, te onima koji su izloženi spoljašnjim faktorima, poput sportista, šetača. Glavni aktivni sastojci prirodnog porekla su med, dragocena biljna ulja (Arganovo, Borač). Sadrži najmanje 93% sastojaka prirodnog porekla. Neodoljivi užitak za sva čula krije se u mirisnoj simfoniji meda, mimoze i bagrema.

 

Već više od 20 godina, ljubitelji prirode uživaju u kultnoj Rêve de Miel liniji. Njena posebnost: med, dragoceni sastojak za lepotu s umirujućim sastojcima stvorenim za suvu kožu. Rêve de Miel linija za negu kože posebno je dizajnirana kako bi donela najveću prijatnost suvoj i vrlo suvoj koži i sačuvala njenu zaštitnu kožnu barijeru zahvaljujući dragocenim biljnim uljima, nudeći hranjivo delovanje i med bagrema za omekšavajući učinak. Darežljivi učinak meda u kombinaciji s dragocenim biljnim uljima nalazi se u srcu 7 delotvornih i izuzetno prijatnih formula za negu lica i tela, posebno prilagođenih suvoj i osetljivoj koži. Rêve de Miel ocrtava i neodoljivu Nuxe senzualnost kroz slasne i rastapajuće teksture, medene i očaravajuće mirise koji obavijaju lagodnošću sva čula.

 

Način upotrebe:
Svakodnevno nanositi na celo telo nakon tuširanja, te nežno masirati kožu. Posebno tretirati suva područja na telu.

 

Sastav:
AQUA / WATER, DICAPRYLYL ETHER, COCO-CAPRYLATE / CAPRATE, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, BEHENETH-25, BEHENYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, MEL / HONEY, PARFUM / FRAGRANCE, TOCOPHEROL, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM GLUCONATE, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, BETA-CAROTENE, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT [N3105/A].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680012782

Pregled

Napišite vaš komentar

Rêve de Miel Baume-Huile Corps Fondant au Miel 200ml

Izuzetno prijatna linija za negu Rêve de Miel pravi je tretman za svaku kožu, ultra hranljiv i izuzetno umirujuć. Već više od 20 godina, ljubitelji prirode uživaju u kultnoj Rêve de Miel liniji. Njena posebnost: med, dragoceni sastojak za lepotu s umirujućim sastojcima stvorenim za suvu kožu. Rêve de Miel linija za negu kože posebno je dizajnirana kako bi donela najveću prijatnost suvoj i vrlo suvoj koži i sačuvala njenu zaštitnu kožnu barijeru zahvaljujući dragocenim biljnim uljima, nudeći hranjivo delovanje i med bagrema za omekšavajući učinak. Nuxe Rêve de Miel Baume-Huile Corps Fondant au Miel je topivi uljni balzam za telo na bazi meda namenjen za vrlo suvu i osetljivu kožu. Intenzivno hrani, obnavlja i umiruje kožu od iritacija.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje