• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Nuxe Rêve de Miel Baume Lèvres au Miel Ultra-Nourrissant et Réparateur 15g | apothecary.rs
    Nuxe Rêve de Miel Baume Lèvres au Miel Ultra-Nourrissant et Réparateur 15g | apothecary.rs
    Nuxe Rêve de Miel Baume Lèvres au Miel Ultra-Nourrissant et Réparateur 15g | apothecary.rs
    Nuxe Rêve de Miel Baume Lèvres au Miel Ultra-Nourrissant et Réparateur 15g | apothecary.rs
    Nuxe Rêve de Miel Baume Lèvres au Miel Ultra-Nourrissant et Réparateur 15g | apothecary.rs

Delovanje:
Usnama je potrebna posebna pažnja i nega, jer su izuzetno izložene. Brže se suše, pogotovo zimi, kada hladan i suv vazduh i vetar oštećuju njihovu prirodnu zaštitnu barijeru. Imaju specifična fiziološka svojstva koja dodatno oslabljuju njihovu zaštitnu barijeru. Koža na usnama ne sadrži hidrolipidni film koji ih štiti od suvoće i dehidracije i stoga su ranjivije i propusnije. Izložene su navikama poput oblizivanja usana, čime se podstiče gubitak vode iz epiderma, te tako postaju dehidrirane.

 

Nova formula kultnog izuzetno hranljivog i obnavljajućeg medenog balzama za usne s medom i dragocenim uljima obogaćena je propolisom koji predstavlja pravo blago prirode zahvaljujući svojim hranljivim, umirujućim i obnavljajućim svojstvima. Novo izdanje kultnog i jednog od najprodavanijih Nuxe proizvoda, obogaćeno je sa čak 25% više shea maslaca. Visoke koncentracije aktivnih sastojaka hrane, obnavljaju, omekšavaju i štite čak i izuzetno suve i oštećene usne. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj teksturi i nežnom dodiru osvežavajućeg grejpa, zaista predstavlja nezaobilazni proizvod za lepotu. Bez parabena. Sadrži 84.5% sastojaka prirodnog porekla. Nežni medeni miris stvara neodoljiv osećaj prijatnosti za duh i telo.

 

Način upotrebe:
I leti i zimi, nanesite izuzetno hranljiv i obnavljajući medeni balzam za usne kada god osetite potrebu. Uveče pre spavanja nanesite debeli sloj balzama na usne i područje oko usana za intenzivnu obnovu tokom noći. Hranljivi piling-tretman: na dlanu pomešajte čajnu kašičicu smeđeg šećera s malo izuzetno hranljivog medenog balzama za usne i kružnim pokretima umasirajte u usne kako bi uklonili izumrle ćelije. Isperite i zatim nanesite sloj balzama za intenzivnu obnovu.

 

Sastav:
ERA ALBA / BEESWAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, OLUS OIL / VEGETABLE OIL, LECITHIN, BEHENOXY DIMETHICONE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, MEL / HONEY, DIMETHICONE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, ROSA MOSCHATA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, GLYCERYL CAPRYLATE, ALLANTOIN, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PROPOLIS EXTRACT, CITRIC ACID, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, GERANIOL [N3103/A].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 15g

005680012778

Pregled

Napišite vaš komentar

Rêve de Miel Baume Lèvres au Miel Ultra-Nourrissant et Réparateur 15g

Izuzetno prijatna linija za negu Rêve de Miel pravi je tretman za svaku kožu, ultra hranljiv i izuzetno umirujuć. Već više od 20 godina, ljubitelji prirode uživaju u kultnoj Rêve de Miel liniji. Njena posebnost: med, dragoceni sastojak za lepotu s umirujućim sastojcima stvorenim za suvu kožu. Rêve de Miel linija za negu kože posebno je dizajnirana kako bi donela najveću prijatnost suvoj i vrlo suvoj koži i sačuvala njenu zaštitnu kožnu barijeru zahvaljujući dragocenim biljnim uljima, nudeći hranjivo delovanje i med bagrema za omekšavajući učinak. Nuxe Rêve de Miel® Baume Lèvres au Miel Ultra-Nourrissant et Réparateur je medeni balzam za usne koji je izuzetno hranljiv i obnavljajući. Namenjen za suve i oštećene usne, dubinski hrani, smiruje i obnavlja osetljivu kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje