Delovanje:
Rouge Dior balzam za usne koji koristi moć dvostruke nege cveća, ulepšava usne univerzalnom nijansom i ostavlja ih prirodno satenskim. Može da se koristi samostalno kao balzam za usne ili ispod ruža kao prajmer za dodatnu udobnost. Rouge Dior balzam za usne napravljen je s formulom koncentrisanom u ekstraktima cvetova božura i nara. Sastavljen od 95% sastojaka prirodnog porekla¹ i obogaćen umirujućom negom usana, balzam za usne Rouge Dior obezbeđuje 24 sata hidratacije².

 

Istaknuti sastojci:

- crveni božur: hidrira i štiti kožu usana

- cvet nara: zaglađuje i omekšava kožu usana

 

Novo pakovanje balzama Rouge Dior krasi nova prepoznatljiva traka sa inicijalima kuće Christian Dior (CD), kao omaž ehu uklopljenim na strukovima modela modne kuće Dior na pistama.

 

¹Iznos izračunat na osnovu standarda ISO 16128 Deo II i podataka dobavljača. ²Instrumentalni test na 10 subjekata.

Izvor: Dior.

 

Bez parabena, formaldehida, agenasa za oslobađanje formaldehida, ftalata, mineralnog ulja, retinil palmitata, oksibenzona, katrana uglja, hidrohinona, sulfata SLS i SLES, triklokarbana, triklosana i sadrži manje od 1% sintetičkog mirisa. Takođe je bez glutena.

 

Način upotrebe:
Koristite balzam za usne po potrebi tako što ćete ga naneti na usne. Balzam takođe može da se koristi i kao prajmer ispod ruža za usne.

 

Sastav:
POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, SQUALANE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, OCTYLDODECANOL, HYDROGENATED CASTOR OIL DIMER DILINOLEATE, BIS-BEHENYL / ISOSTEARYL / PHYTOSTERYL DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, JOJOBA ESTERS, CERA ALBA (BEESWAX), ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLES, PARFUM (FRAGRANCE), OPUNTIA FICUS-INDICA FLOWER EXTRACT, CAMELINA SATIVA SEED OIL, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, PUNICA GRANATUM FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, TRIMETHYLOLPROPANE TRIISOSTEARATE, ASCORBYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, PAEONIA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, PROPYL GALLATE, [+/- CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 3.5g

005680014686

Pregled

Napišite vaš komentar

Rouge Dior Lip Balm (N°000 Diornatural Satin Balm) 3.5g

Rouge Dior predstavlja svoj prvi balzam za usne sa formulom koncentrisanom u ekstraktima cvetova božura i nara, za lepše usne iz dana u dan. Dior balzam za usne može da se nosi samostalno ili kao prajmer, a formulisan je od prirodne boje i sadrži do 95% sastojaka prirodnog porekla¹. Rouge Dior balzam za usne namenjen je ženama i muškarcima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje