Delovanje:
Ciljajući na uzroke dehidracije kože i znake umora, sveobuhvatna Shiseido Benefiance kolekcija radi u sinergiji sa sopstvenim prirodnim ritmovima kože kako bi pomogla u odbrani od znakova preranog starenja i pružila neviđene prednosti nege kože. Koža se odjednom probudi u svom punom potencijalu i prožeta je talasom nove lepote.

 

Shiseido Benefiance Full Correction Lip Treatment formulisan sa morskim kolagenom, izuzetnim prirodnim humektantom. Sadrži vodootpornu Super Fix formulu koja usnama daje izuzetno dugotrajan tretman i pomaže u sprečavanju razmazivanja karmina. Razvijeno sa Shiseido-ekskluzivnim sistemom protiv fotobora (Anti-Photowrinkle System).

 

Način upotrebe:
Nanesite direktno na usne i oko konture usana ili koristite vrhove prstiju. Koristite ispod karmina ili samostalno.

 

Sastav:
DIISOSTEARYL MALATE, MICROCRYSTALLINE WAX(CERA MICROCRISTALLINA), GLYCERYL DIISOSTEARATE, POLYMETHYL METHACRYLATE, TRIISOSTEARIN, PEG/PPG-36/41 DIMETHYL ETHER, WATER(AQUA), DEXTRIN PALMITATE, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, GLUCOSYL HESPERIDIN, SORBITAN SESQUIISOSTEARATE, MICA, TITANIUM DIOXIDE(CI 77891), MENTHOL, RETINYL ACETATE, TOCOPHEROL, STEARYL GLYCYRRHETINATE, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, FRAGRANCE(PARFUM), IRON OXIDES(CI 77491), BHT, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, SOLUBLE COLLAGEN, METHICONE, TETRADECENE, PHENOXYETHANOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 15ml

005680011326

Pregled

Napišite vaš komentar

Benefiance Full Correction Lip Treatment 15ml

Potpuni luksuz za kožu usana. Bogati hranljivi balzam koji poboljšava konture usana i daje usnama jedar izgled. Sada, od svetski poznatog stručnjaka za vitalizaciju izgleda kože, dolazi vrhunska privilegovana nega za zrelu kožu. Shiseido Benefiance je linija za negu kože sa visokim učinkom koja kombinuje najbolje od više od jednog veka dostignuća u dermatološkim istraživanjima sa luksuznim, senzualno prijatnim formulacijama.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje