Delovanje:
Ova anti-age krema za područje oko očiju i usana, s bi-floralnim ćelijama dragocenog šafrana i bugenvilije, popunjava bore, učvršćuje kožu, smanjuje vidljivost tamnih mrlja te smanjuje natečenost i podočnjake. Koža oko očiju i usana je zaglađena i meka, a bore su smanjene. Očaravajuće slatkasti miris, predstavlja blistavu harmoniju cvetova narandže i maline uz darežljivu mošusnu drvenastu bazu. Sadrži najmanje 95.1% sastojaka prirodnog porekla.

 

Poreklom s ostrva Krita, dragoceni cvet šafrana najskuplji je začin na svetu. Prisutan je na svim kontinentima, a njegov cvet (lat. Crocus sativus) voli područja s umerenom klimom i puno sunca. Šafran se već vekovima koristi u lekovite svrhe zbog svojih umirujućih i sedativnih svojstava, zbog svog pigmenta u bojama i u formulama kozmetičkih proizvoda. Nuxe je odabrao ekstrakt dobijen od cveta šafrana iz Indije zbog njegovog bogatstva polisaharida i polifenola, kao i njihovog dokazanog obnavljajućeg učinka. Ekstrakt šafrana se dobija od latica koje se ne koriste u prehrani (za razliku od tučka koji se koristi kao začin), što omogućuje potpuno iskorišćenje cveta. Da bi se povećala delotvornost cveta šafrana, Nuxe laboratorija za istraživanje i razvoj enkapsulirala je ekstrakt šafrana u biljne ćelije bugenvilije, kreirajući inovativne bi-floralne ćelije.

 

Način upotrebe:
Ujutro i/ili uveče nanesite Nuxuriance Ultra kremu za područje oko očiju i usana na kožu oko očiju i usana. Po jedan istisak proizvoda rasporedite među čistim srednjim prstima obe ruke. Svojim srednjim prstom nanesite proizvod na gornje i donje područje oko očiju, pokretima prema spolja i zadržavajući lagani pritisak po 3 sekunde na području ispod očiju. Istovremeno zaglađujućim pokretima nanesite i na obe obrve, po 3 puta. Srednjim prstom nanesite i zagladite proizvod i po gornjoj i donjoj usni, prvo u jednom smeru, a zatim u drugom. Zatim raširite uglove usana prema gore i zadržite tako 3 sekunde. Ponovite po 3 puta.

 

Sastav:
AQUA / WATER, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ARACHIDYL ALCOHOL, GLYCERIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, HYDROXYETHYL UREA, BEHENYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, PARFUM / FRAGRANCE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, CAFFEINE, SODIUM GLUCONATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, BOUGAINVILLEA GLABRA LEAF CELL EXTRACT, HYALURONIC ACID, AMMONIUM LACTATE, SODIUM HYDROXIDE, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, THEOBROMA CACAO (COCOA) LEAF CELL EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, DARUTOSIDE [N3203/B].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 15ml

005680012776

Pregled

Napišite vaš komentar

Nuxuriance Ultra Contour Yeux et Lèvres Anti-Âge Global 15ml

Nuxe Nuxuriance Ultra je linija anti-age proizvoda za potpunu obnovu kože s bi-floralnim ćelijama šafrana i bugenvilije, gde koži vraća volumen, čvrstoću i mladalački sjaj. Inteligentni aktivni sastojci podstiču stvaranje novih ćelija kože i na taj način povećavaju njenu gustinu, za gladak i podmlađen izgled. Potpuni anti-age učinak ove linije prožet je jedinstvenim mirisnim potpisom koji povezuje raskošne teksture s prefinjenim nežnim mirisom. Nuxuriance Ultra Contour Yeux et Lèvres Anti-Âge Global je anti-age nega za područje oko očiju i usana, namenjena za sve tipove kože. Obnavlja mladost kože, vraća joj punoću, čvrstoću i mladalački sjaj.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje