Delovanje:
Koristeći više od 25 godina istraživanja, Elizabeth Arden je ažurirala postojeću formulu Ceramide Eye Capsule, dodajući 9 novih sastojaka koji ne samo da obnavljaju esencijalne, prirodne lipide, već i pomažu u podržavanju prirodnog procesa obnavljanja kože i ciljanju ključnih znakova starenja oko očiju za mlađi i svetliji izgled. Rezultat je serum koji odmah poboljšava prirodnu barijeru kože, povećava vlažnost unutar površine kože i umanjuje pojavu finih linija i bora. Kontura očiju ima najtanju, najkrhkiju kožu na celom licu². Napredne ceramidne kapsule za predeo oko očiju su formulisane posebno za nežnu kožu oko očiju i za ciljanje vidljivih nesavršenosti kao što su fine linije, bore i natečenost. Svaka zlatna kapsula je biorazgradiva, bez mirisa i konzervansa, a dizajnirana je da isporuči svežu, koncentrisanu dozu seruma za povećanje vlažnosti, upakovanog sa još naprednijom tehnologijom ceramida nego ranije.

 

¹Percepcija potrošača, sa 4 nedelje.

²Richard Y. Ha, M.D., Kimihiro Nojima, M.D., William P. Adams, Jr., M.D., and Spencer A. Brown, Ph.D., "Analysis of Facial Skin Thickness: Defining the Relative Thickness Index," Plastic and Reconstructive Surgery, 2005. maj; 115(6):1769-73.

Izvor: Elizabeth Arden.

 

Način upotrebe:
Da biste otvorili kapsulu, nežno dvaput okrenite jezičak i stisnite je vrhovima prstiju. Iscedite serum na vrhove prstiju i nežno utapkajte oko područja oko očiju, počevši od unutrašnjeg ugla oka i pomerite ka spolja, naglašavajući spoljašnje uglove. Koristite danju i noću pre hidratantne kreme. Svaka kapsula ceramida isporučuje jednu, koncentrisanu dozu ceramida. Elizabeth Arden kapsule su klinički i dermatološki testirane i napravljene bez konzervansa i mirisa.

 

Napomena:
Kapsule, kao ni sadržaj kapsula nije namenjen za oralnu upotrebu, već isključivo za spoljašnju primenu na neoštećenoj koži lica. Ne stavljati u usta, niti gutati. Ne stavljati u oči. Čuvati u zatvorenoj posudi na hladnom i suvom mestu. Držati van domašaja dece.

 

Sastav:
CYCLOPENTASILOXANE, ISONONYL, ISONONANOATE, ISODODECANE, ISOPROPYL MYRISTATE, ISOPROPYL PALMITATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, DIMETHICONE, CERAMIDE 1, CERAMIDE 3, CERAMIDE 6 II, CHOLESTEROL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, CRITHMUM MARITIMUM EXTRACT, DIMETHICONOL, DIMETHYL ISOSORBIDE, HUMULUS LUPULUS (HOPS) STROBILE, LECITHIN, MEDICAGO SATIVA (ALFALFA) EXTRACT, NEORUSCOGENIN, PALMITOYL HEXAPEPTIDE-14, PHYTOSPHINGOSINE, POLYSILICONE-11, RETINYL PALMITATE, RUSCOGENIN, SQUALENE, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 kapsula

005680013340

Pregled

Napišite vaš komentar

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum 60 kapsula

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum vidljivo učvršćuje i smanjuje izgled finih linija i natečenost¹ za oči koje izgledaju mlađe i sjajnije.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje