Delovanje:
Formulisan sa pročišćavajućim biljnim ekstraktima i kofeinom, pomaže da se izbrišu znaci umora: kontura očiju je tonirana i njen sjaj je poboljšan. Ovaj gel za podočnjake je pogodan za sve tipove očiju, čak i za osetljive oči.

 

Prednosti proizvoda:

- smanjena je nadutost

- tamni krugovi su smanjeni

- svetlije oči

 

Rezultati:

88%* žena kaže da im je koža umirena i olakšana

78%* žena kaže da je osećaj teških, natečenih kapaka smanjen

86%* žena kaže da im je koža osvežena

83%** žena kaže da im je koža oko očiju ugodnija

72%* žena kaže da je to odličan “SOS” proizvod za oči koje su izgledale označene ili natečene zbog umora

 

*Test zadovoljstva, neposredno nakon prijave, 105 žena.

**Test zadovoljstva, 28 dana korišćenja, 105 žena.

Izvor: Clarins.

 

Način upotrebe:
Kao svakodnevnu negu očiju, vrhovima prstiju nanesite prvo na gornje, a zatim na donje kapke, počevši od unutrašnjih uglova i radeći ka spolja ka slepoočnicama. Kao maska za oči: ostavite da deluje 10 minuta za ekspresno pojačanje sjaja; ili 1-2 puta nedeljno kao intenzivan tretman preko noći. Uklonite višak pomoću pamučnog jastučića natopljenog losionom za toniranje.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CARBOMER, CAFFEINE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CITRIC ACID, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, MARRUBIUM VULGARE EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT, CI 42090/BLUE 1, LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN [4002A].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 15ml

005680011784

Pregled

Napišite vaš komentar

Total Eye Contour Gel 15ml

Rashladni gel za predeo oko očiju pomaže u smanjenju nadutosti i tamnih krugova. Clarinsov rashlađujući nemasni gel za konture očiju umanjuje izgled nadutosti i podočnjaka – osvežava, hidrira i odmara nežnu i delikatnu kožu oko očiju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje