Delovanje:
Sisley Baume Efficace Eye and Lip Contour Balm zaglađuje i hidrira kožu oko očiju i usana. Formulisan s prirodnim biljnim ekstraktima (voda hamamelisa, fitostimulini paradajza i hidrolati biljnih proteina) za zaštitu najdelikatnijih, pokretnih delova lica, ovaj svež providni gel zaglađuje i hidrira kožu, pomaže u smanjenju nadutosti ispod očiju, pomaže u ispravljanju bora i finih linija, bori se protiv suvoće kože i pruža mekoću i svežinu koži.

 

Sisley Paris je nezavisna francuska kompanija koja proizvodi luksuznu kozmetiku, šminku, proizvode za negu kože i kose, kao i parfeme. Sisley razvija proizvode zasnovane na aktivnim sastojcima dobijenim iz biljaka za različite tipove kože i različite namene: hidratacija, anti-age, nega i zaštita od sunca, i šminka. Godine 1972. parfimeri Jean-Francois Laporte (Jean-François Laporte ) i Roland de Saint-Vincent, osnovali su parfemsku kompaniju. Hubert d'Ornano je kupio ovu kompaniju 1976. godine, preimenujući je u Sisley u odnosu na slikara impresionistu. Hubert d'Ornano je reorganizovao kompaniju i fokusirao Sisley istraživanje u fitokozmetologiji. Za svoje proizvode oslanjao se na istraživanje hemičara Egmonta Desperroisa (Egmont Desperrois). Došao je na ideju da u kozmetičkim proizvodima koristi eterična ulja i aktivne sastojke ekstrahovane iz biljaka. Luksuzni Sisley proizvodi se prodaju u robnim kućama, apotekama, spa centrima i izabranim kozmetičkim salonima. Sisley dizajnira i proizvodi svoje proizvode u Francuskoj.

 

Način upotrebe:
Po mogućstvu koristite ujutru na savršeno čistoj koži pre bilo kog drugog proizvoda. Uzmite malu količinu balzama za oči i usne pomoću lopatice. Zagladite vrhovima prstiju, sa laganim tapkanjem oko očiju i usana.

 

Sastav:
WATER / EAU / AQUA, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATER, GLYCERIN, CARBOMER, HYDROLYZED SOY PROTEIN, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT / LEAF / STEM EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680015119

Pregled

Napišite vaš komentar

Baume Efficace Eye and Lip Contour Balm 30ml

Sisley Baume Efficace Eye and Lip Contour Balm je luksuzan balzam namenjen za delikatnu kožu u predelu oko očiju i usana. Hidrolati paradajza i biljnih proteina stimulišu i revitalizuju, dok hamamelis zaglađuje kožu oko očiju i usana. Balzam je pogodan za sve tipove kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje