Delovanje:
Sisley pruža zaista kompletno rešenje boreći se protiv vidljivih znakova povezanih sa 3 tipa starenja: genetsko starenje i starenje iz okruženja, ali sada i onih koji su povezani sa ličnim načinom života.

 

Ekstrakti perzijskog bagrema i Lindere, u kombinaciji sa kompleksom proteina kvasca i soje, doprinose ponovnom jačanju konture očiju i smanjenju bora i finih linija za vidno svežiji i mladalački izgled. Obogaćena ekstraktom sojinih peptida, ova formula učvršćuje gornje kapke za oči koje izgledaju redefinisano i šire, kao da su otvorene. Vertikalne linije iznad usana, područje na koje posebno utiču faktori ponašanja (pušenje, sunce, itd.), su vidljivo glatkije. Kombinacija aktivnih sastojaka biljnog porekla, uključujući ekstrakt atlaskog kedra i ekstrakt fermentisanog nara, pomaže da se posvetli plava i braon boja tamnih krugova: oči izgledaju vidljivo svetlije. Konačno, ekstrakt marakuje deluje na smanjenje nadutosti. Trenutni rezultati (hidratacija, oči izgledaju odmornije i sjajnije) i dugoročni rezultati (bore su vidljivo glatkije, koža je učvršćena, tamni krugovi i natečenost su smanjeni, a oči su otvorene).

 

Tolerancija testirana u dermatološkim i oftalmološkim uslovima. Formulisano bez eteričnih ulja. Pogodno za osetljive oči i osobe koje nose kontaktna sočiva.

 

ODMAH: Područje oko očiju je navlaženo. Fine linije su izbledele, a oči izgledaju odmorno i svetlije. Svež efekat je trenutan.

 

DAN ZA DANOM: Bore i fine linije su vidljivo glatkije. Koža je učvršćena. Natečenost je smanjena i tamni krugovi su smanjeni. Područje konture usana je preoblikovano i usne su definisanije. Oči izgledaju šire, kao da su otvorene.

 

Aktivne supstance i sastojci:

- ekstrakt lindera: ćelijski ritam

- ekstrakt persijskog bagrema: ćelijska energija. Bori se protiv smeđih krugova

- kompleks proteina kvasca i soje: ćelijska dugovečnost

- vitamin E acetat: protiv slobodnih radikala

- ekstrakt sojinog peptida: protiv bora i učvršćivanje

- adenozin: protiv bora

 

Način upotrebe:
Kremu nanesite ujutro i uveče na područje oko očiju, kapke i konture usana. Pripremite područje oko očiju i usana pre nanošenja kreme pomoću alata za masažu sa hladnim vrhom. 1. Zagladite gornju obrvu i preko kapka i ispod oka, uvek koristeći pokret dalje od unutrašnjeg oka. Takođe, zagladite područje oko usta, iznad usana, pokretima od centra usta do spoljnih ivica. 2. Koristite nežne, lagane pokrete pritiska oko celog kapka i ispod područja oko očiju da biste podržali mikrocirkulaciju. 3. Lagano pomerite alat za masažu u cik-cak šablonu između obrva i područja ispod očiju da biste pomogli u uklanjanju napuhnutosti. 4. Nežnim pokretima napred-nazad između obrva, duž spoljašnjih uglova oka i iznad usne da izgladite bore.

 

Sastav:
WATER/EAU (AQUA), GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERYL MYRISTATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER, ROSA CENTIFOLIA FLOWER WATER, STEARYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, ISOPROPYL PALMITATE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, CAFFEINE, CEDRUS ATLANTICA BARK EXTRACT, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, BISABOLOL, SACCHARIDE HYDROLYSATE, ADENOSINE, ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, PASSIFLORA EDULIS FRUIT EXTRACT, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CETEARETH-33, BUTYLENE GLYCOL, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BHT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: krema za predeo oko očiju i usana 15ml + ručni masažer

005680011209

Pregled

Napišite vaš komentar

Sisleÿa L'Intégral Anti-Age Eye & Lip Contour Cream & Massage Tool

Dodatak koji povećava prednosti sredstava za čišćenje na bazi vode. Nežna četka je posebno dizajnirana da poveća blagotvorne efekte formula za čišćenje i penu, a da pritom ostane nežna za kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje