Delovanje:
Fine linije oko oka su vidljivo smanjene, kontura očiju i kapci izgledaju zaglađeni. U roku od 10 minuta, delikatno područje oko očiju izgleda osveženo, a znaci umora se smanjuju. Dermatološki i oftalmološki testirano na toleranciju.

 

Način upotrebe:
Dva do tri puta nedeljno, ujutru i uveče, nanositi na čistu, suvu kožu u debelom sloju na očnu konturu i kapke. Ostavite da ostane na koži deset minuta, a zatim obrišite višak (ako je potrebno) i bez ispiranja.

 

Sastav:
GLYCERIN, WATER / EAU / AQUA, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, ISODECYL NEOPENTANOATE, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, ROSA CENTIFOLIA FLOWER WATER, PANTHENOL, ALLANTOIN, BISABOLOL, TILIA CORDATA EXTRACT, MALACHITE EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT, ALGAE EXTRACT, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHOSPHOLIPIDS, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, DEHYDROACETIC ACID, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRONELLOL, GERANIOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680013058

Pregled

Napišite vaš komentar

Eye Contour Mask 30ml

Maska za konture očiju je maska za ekspresno zaglađivanje koja se koristi za smanjenje nadutosti ispod očiju. Ova maska je posebno formulisana za krhku kožu oko očiju. Deluje u roku od 10 minuta da hidrira i smanji znake umora. Fine linije oko oka su vidljivo izglađene, natečenost i podočnjaci su smanjeni, a područje oko očiju u celini izgleda poboljšano.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje