Delovanje:
Sisley enzimska maska za piling je pripremna maska za lice koja otkriva ujednačeniji i blistaviji ten, za samo 1 minut. Pruža akciju povećanja sjaja: koža je nežno eksfolirana, mrtve ćelije su uklonjene, pore izgledaju zategnute, a tekstura kože izgleda prefinjena. Ten izgleda ujednačeno, glatkiji i jasniji, a izgleda da mu je vraćen sjaj. To je odličan pripremni korak za sledeće proizvode i rutinu negu kože lica.

 

Sisley Exfoliating Enzyme Mask sadrži papain, enzim 100% prirodnog porekla koji je dobijen iz papaje, a koji nežno eksfolira kožu kako bi je pripremio za sledeći ritual nege kože. Ovaj fini puder koji se u dodiru s vodom pretvara u bogatu penušavu kremu, odličnu za nanošenje kao masku. Hibridna nega kože lica kombinuje dva stručna koraka: snagu pilinga i nežnost maske. Njegov prirodan i delikatan miris pruža pravi trenutak udobnosti.

 

Sisley Exfoliating Enzyme Mask može da se koristi kao premaska, gde nakon nanošenja ove enzimske maske za piling, sledi nanošenje vaše maske koja odgovara potrebama kože (za hidrataciju, mladalački sjaj, ishranu itd.). Takođe, ova maska može da se koristi i za negu same kože lica, gde nakon nanošenja enzimske maske za piling, sledi uobičajena svakodnevna nega kože.

 

Tolerancija testirana pod dermatološkim nadzorom. Namenjeno za sve tipove kože, uključujući osetljivu. Boca je dizajnirana tako da može da se reciklira.

 

Način upotrebe:
Nanesite 1 gram praha veličine borovnice na dlan i mešajte vrhovima prstiju uz dodavanje male količine vode, sve dok se ne formira penasta krema (otprilike 1 deo praha na 2 dela vode). Nanesite tanak sloj na celo lice i vrat, izbegavajući područje oko očiju. Ostavite da deluje maksimalno 1 minut i temeljno isperite čistom vodom. Izbegavati kontakt sa očima. Nakon čišćenja lica maskom, sledite sledeće korake svoje svakodnevne rutine nege kože. Može se koristiti 1 do 2 puta nedeljno.

 

Sastav:
VITAMIN B3, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, CELLULOSE, SODIUM COCOYL GLYCINATE, AQUA / WATER / EAU, SILICA, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, NIACINAMIDE, MALTODEXTRIN, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), XANTHAN GUM, PAPAIN, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, THYMUS MASTICHINA FLOWER OIL, SODIUM SURFACTIN, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROGENATED LECITHIN, LINALOOL, LIMONENE, WISTERIA AND COCONUT DERIVATIVE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 40g

005680014196

Pregled

Napišite vaš komentar

Exfoliating Enzyme Mask 40g

Pripremna maska za piling za ujednačavanje i osvetljavanje tena kože lica za 1 minut. Koža je zaglađena, meka i svilenkasta. Kombinacija savršenih ključnih sastojaka čisti i pročišćava kožu, istovremeno podstičući ujednačenost tena i sjaj. Koža lica izgleda ujednačenije i blistavije, blista lepotom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje