Delovanje:
Prvi i osnovni korak nege kože lica, Guerlain Eau de Beauté, koncentriše svu efikasnost sredstva za skidanje šminke, sredstva za čišćenje i tonika za brzo i efikasno čišćenje u samo jednom koraku. Ova jedinstvena, skoro gelasta tečnost nanosi se pamučnim tupferom ili vatom kako bi osvežila kožu poput blagotvorne rose. Njene micele – molekuli surfaktanta – nežno čiste i zadržavaju najmanju nečistoću i svaki poslednji trag šminke na licu i očima, istovremeno tonirajući kožu. Nežna, čista i neverovatno sveža, koža je hidrirana i izgleda napunjena u jednom koraku.

 

Efikasnost:

- nakon 6 sati, koža je hidrirana: +22%¹

- osveženost kože: +40%²

- za više od 9 od 10³ žena, čišćenje je brzo i efikasno, koža je meka, sveža i zategnuta

 

¹Instrumentalni test, 10 žena.

²Samoprocena, 28 žena, primena dva puta dnevno tokom četiri nedelje.

³Test zadovoljstva, 28 žena, primena dva puta dnevno tokom četiri nedelje.

Izvor: Guerlain.

 

Način upotrebe:
Natopite tupfer s micelarnoim losionom i nežno prevucite preko svakog oka i lica kako biste uhvatili i najmanju nečistoću i svaki poslednji trag šminke.

 

Sastav:
AQUA (WATER), GLYCERIN, PEG-40 GLYCERYL COCOATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM COCETH SULFATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CITRATE, PARFUM (FRAGRANCE), BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, POLYQUATERNIUM-51, NIGELLA SATIVA SEED OIL, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, BHT.

 

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680012418

Pregled

Napišite vaš komentar

Eau de Beauté Refreshing Micellar Solution 200ml

Guerlain micelarni losion koji pročišćava i osvetljava kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje