Delovanje:
Guerlain Gommage de Beauté Skin Resurfacing piling za obnavljanje kože bez granula otkriva prirodni sjaj kože. Prava koncentracija leži u 3 prirodno dobijene kiseline za piling koje se međusobno dopunjuju kako bi nežno uklonile mrtve ćelije s kože lica. Ovaj piling pomaže da posvetlite ten, zagladite kožu, istovremeno održavajući optimalan nivo hidratacije. Njegova neabrazivna formula je u savršenom afinitetu za sve tipove kože, čak i za najosetljiviju.

 

Tekstura kože je odmah vidljivo rafinirana. Pore su zategnute, a ton kože ujednačen. Ten je posvetljen. Posle mesec dana, ten je pročišćen i sjajniji.

 

Način upotrebe:
Zagladite teksturu po celom licu. Da biste optimizovali njegov efekat, masirajte centar lica i T-zonu vrhovima prstiju malim kružnim pokretima. Pažljivo isperite vodom. Čista i oslobođena od nečistoća i mrtvih ćelija, koža lica je konačno spremna za negu kože i prijemčivija je za dalje rutine i negu.

 

Sastav:
AQUA (WATER), ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, TROMETHAMINE, GLYCERIN, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, METHYL GLUCETH-20, POLYGLYCERIN-3, XANTHAN GUM, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, MALTOOLIGOSYL GLUCOSIDE, SALICYLIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), NIGELLA SATIVA SEED OIL, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, CI 77491 (IRON OXIDES), TIN OXIDE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680012420

Pregled

Napišite vaš komentar

Gommage de Beauté Skin Resurfacing Peel 75ml

Guerlain piling bez granula za obnovu kože koji pročišćava i osvetljava kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje