Delovanje:
Clarins Re-Move je prirodni, nežni prah na biljnoj bazi formulisan sa mešavinom prirodnih mikrozrna i prečišćavajući biljni prah — uključujući brusnicu, pirinač i badem — za poliranje nečistoća, dok detoksifikuje ekstraktom Moringe za čistu, rafiniranu i blistavu kožu. Formula od praha do pene pretvara se u laganu penu kada se pomeša sa My Clarins Re-Move pročišćavajućim gelom za čišćenje ili vodom – ostavljajući kožu udobnom, blistavom i osveženom. Mešavina prirodnog praha je tako meka da se može koristiti za piling usana.

 

Veganska formula i inovacija zelene lepote bez ftalata, parabena i sulfata. Pogodno za sve tipove kože, čak i za najnežniju.

 

Clarins Re-Move nežno vrši piling kako bi uklonio nečistoće s kože lice. Takođe, ovaj proizvod detoksikuje i eliminiše šminku i zagađivače. Ostavlja kožu čistom, prefinjenom i blistavom.

 

My Clarins Re-Move ne sadrži sastojke životinjskog porekla i nije testiran na životinjama.

 

Način upotrebe:
Koristite jednom ili dva puta nedeljno, po potrebi. Pomešajte 1/2 kašičice sa My Clarins Re-Move gelom za čišćenje ili vodom. Umasirajte penu na dlanu i nežno umasirajte po celom licu izbegavajući područje oko očiju. Dobro isperite vodom i osušite.

 

Sastav:
ORYZA SATIVA (RICE) POWDER, SUCROSE, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, DISTARCH PHOSPHATE, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT POWDER . PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SHELL POWDER . MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 40g

005680010903

Pregled

Napišite vaš komentar

Re-Move Radiance Exfoliating Powder 40g

My Clarins Re-Move je nežni prah za piling formulisan sa prirodnim mikrozrncima i biljnim puderima za pročišćavanje za poliranje nečistoća i detoksikaciju kože lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje