Delovanje:
Formulisano sa AHA i prirodnim perlicama, ova krema sa dvostrukim dejstvom pomaže u čišćenju nečistoća beživotne kože, za blistaviji i glatkiji izgled. Uklanja mrtve ćelije kože sa površine i iz pora. Odgovara za sve tipove kože. Lagana formula. Ne zatvara pore, ne stvara akne.

 

Način upotrebe:
Jednom do tri puta nedeljno, umasirati na vlažno lice. Isprati i nežno osušiti

 

Upozorenje:
Ovaj proizvod sadrži Alpha Hydroxy kiseline. Izbegavajte izlaganje suncu i zaštitite vašu kožu od sunca. Izbegavajte područje oko očiju. U slučaju kontakta sa očima, isperite ih vodom. Ne koristitite na iritiranu kožu. U slučaju neprijatnosti, smanjite nanošenje dok se koža ne privikne. Prekinite upotrebu ukoliko se iritacija nastavi.

 

Sastav:
Aqua, Cetyl Alcohol, Cellulose, PPG-15 Stearyl Ether, Glycerin, Mandelic Acid, Glycolic Acid, Polysorbate 60, Steareth-21, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, BHT, Phenoxyethanol, Parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680011388

Pregled

Napišite vaš komentar

Bright Boost piling krema 75ml

Neutrogena Bright Boost piling krema namenjena je za sve tipove kože. Formulisana je sa AHA i prirodnim perlicama koji imaju dvostruka dejstva i pomažu u uklanjanju nečistoća na umornoj koži, kako bi doprinela vidljivo blistavijem i glatkijem izgledu kože lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje