Delovanje:
2-u-1 maska za pročišćavanje i stik za piling koji pomažu u ciljanju mitisera, umanjenju pora i uglađivanju nesavršenosti u 2 laka koraka. Veganska formula pomešana sa prirodnim sastojcima na biljnoj bazi, uključujući organski ekstrakt moringe, bambusov prah i zelenu glinu koja pomaže u apsorpciji viška ulja, uklanjanju sjaja i detoksikaciji za vidljivo čistu, čistu i zdravu kožu.

 

KORAK 1: Ciljajte na mitisere

Vrh tube sadrži jedinstveni stik prepun prirodnih zrnaca i suncokretovog voska koji cilja na mitisere i nežno pilinguje radi uklanjanja nečistoća. Ekstrakt Strawberry Tree smanjuje pore, smanjuje proizvodnju masnoće i matira kožu. Nanesite na T-zonu na vlažnu kožu. Napravite piling, isperite, a zatim osušite kožu da biste se pripremili za korak 2.

 

KORAK 2: Pročišćavanje i udobnost

Odvrnite stik za piling da biste otkrili epruvetu koja sadrži kremastu, osvežavajuću masku natopljenu voćnim kiselinama tamarinda i organskim Meadowsweet ekstraktom za prirodni piling mrtvih ćelija kože i pročišćavanje kože. Ostavite masku da deluje 10 minuta i isperite da otkrijete kožu koja je matirana, meka i zdravog izgleda.

 

Veganski proizvod. Bez ftalata, parabena i sulfata koji služe za pročišćavanje kože, prkoseći sjaju za ciljanje mitisera i vidljivo smanjenje pora.

My Clarins proizvodi ne sadrži sastojke životinjskog porekla i nisu testirani na životinjama.

 

Način upotrebe:
Koristite jednom ili dva puta nedeljno.

 

Sastav:
STIK: DICAPRYLYL CARBONATE, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, CELLULOSE, SILICA, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, 1,2-HEXANEDIOL, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, POLYETHYLENE, CAPRYLYL GLYCOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PROPYLENE CARBONATE, ILLITE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIISOSTEARYL MALATE, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, CI 42090/BLUE 1 LAKE, ARBUTUS UNEDO FRUIT EXTRACT, CI 19140/YELLOW 5 LAKE, ALUMINA, GLYCERIN.

 

MASKA: AQUA/WATER/EAU, C10-13 ALKANE, KAOLIN, ILLITE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/ VP COPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CITRIC ACID, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TARTARIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, TAMARINDUS INDICA EXTRACT, ALUMINA, SPIRAEA ULMARIA EXTRACT, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, CI 19140/YELLOW 5, CI 42090/BLUE 1, SORBIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu. Organski sastojci su proizvedeni u skladu sa evropskom regulativom (CE 2018/848).

 

Pakovanje: 50ml

005680011595

Pregled

Napišite vaš komentar

My Clarins Clear-Out Blackhead Expert 50ml

2-u-1 maska za pročišćavanje i stik za piling koji pomažu u ciljanju mitisera, umanjenju pora i uglađivanju nesavršenosti u 2 laka koraka.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje