Delovanje:
Clinique dermatolozi su razvili tečni sapun koji nežno, ali temeljno čisti kožu lica. Formulisan je sa saharozom za koju je poznato da umiruje kožu. Meka pena koja se ne suši otpušta površinske ljuspice, uklanja prljavštinu i ostatke, dok ujedno štiti prirodnu ravnotežu vlažnosti kože. Formula za brzo ispiranje ostavlja kožu čistom, udobnom, osveženom, i nikada zategnutom ili suvom.

 

Bez parabena, formaldehida, agenasa za oslobađanje formaldehida, ftalata, mineralnog ulja, retinil palmitata, oksibenzona, katrana uglja, hidrohinona, sulfata SLS & SLES, triklokarbana, triklosana i sadrži manje od 1% sintetičkog mirisa. Takođe je veganski i bez glutena.

 

Clinique, osnovan 1968. godine, je prvi prestižni kozmetički brend koji je kreirao dermatolog. Njegov prilagođeni pristup i inovativni proizvodi učinili su ga jednim od vodećih svetskih autoriteta za negu kože. Prodaje se u 130 zemalja i teritorija, a njegova misija je da obezbedi najkvalitetnije, najefikasnije proizvode za poboljšanje svakog tipa kože i brige.

 

Način upotrebe:
Koristite dva puta dnevno, ujutru i uveče. Zapenite između dlanova mlakom vodom. Umasirajte lice i vrat bez šminke. Temeljno isperite, osušite kožu.

 

Sastav:
Water\Aqua\Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Lauramidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Sarcosinate, Tea-Cocoyl Glutamate, Di-Ppg-2 Myreth-10 Adipate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Sucrose, Sodium Hyaluronate, Cetyl Triethylmonium Dimethicone Peg-8 Succinate, Butylene Glycol, Hexylene Glycol, Polyquaternium-7, Laureth-2, Caprylyl Glycol, Sodium Sulfate, Tocopheryl Acetate, Edta, Disodium Edta, Phenoxyethanol.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680012138

Pregled

Napišite vaš komentar

Liquid Facial Soap Mild 200ml

Tečni sapun za lice koji su razvili dermatolozi pruža nežno, ali temeljno čišćenje lica. Brzo se ispira, i ne isušuje kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje