Delovanje:
Intenzivno, antibakterijsko i nežno čišćenje sa efektom protiv akni i intenzivnim negujućim efektom pH vrednosti 5.5. Borba protiv bubuljica, mitesera i kožnih nečistoća. Efikasno penetrira u pore za blago dubinsko čišćenje pora. Novi antibakterijski aktivni sastojak Montaline® C40 je derivat kokosovog ulja. Štiti od erozije lipida tokom čišćenja, obezbeđuje hidrirajući i gladak efekat. Pantenol podržava regeneraciju zapaljene kože. Ubija bakterije u roku od 5 minuta. Može se koristiti na mokroj ili suvoj koži. Značajno poboljšanje tena kože. pH vrednost 5.5 stabilizuje kiselinski omotač. Posebno pogodna za čišćenje zapaljenih oblika akni (papulo-pustulozne akne). Takođe, preporučuje se za čišćenje suve kože i za akne kod odraslih.

 

Način upotrebe:
Naneti penu na suvu ili mokru kožu. Nakon pet minuta dobro isprati kožu. Preosetljivost na neku od suspstanci može dovesti do svraba i crvenila na mestu aplikacije.

 

Sastav:
AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINAMIDE MEA CHLORIDE, COCOTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM LACTATE, PANTHENOL, PARFUM, PHENOXYETHANOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680013675

Pregled

Napišite vaš komentar

Clear Face Antibacterial Cleansing Foam (antibakterijska pena) 150ml

Antibakterijska pena za čišćenje lica. Efikasno čišnjenje kože od nečistoća i masnoća uz antibakterijski efekat za samo pet minuta, uz regeneraciju i hidrataciju kože i čuvanje fiziološkog PH kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje