Delovanje:
Eucerin DermoPure korektor sa salicilnom kiselinom prekriva i isušuje bubuljice. Ako se svakodnevno koristi na pogođenim područjima, otvara zapušene pore i umiruje kožu zbog sadržaja salicilne kiseline koja ima komedolitički efekat. Može da se koristi uz medikamentoznu terapiju akni i bezbedan je za upotrebu tokom trudnoće. Kliničke i dermatološke studije su potvrdile veoma dobru podnošljivost i efikasnost prilikom primene. U dermatološoj studiji, u kojoj je učestvovalo 25 muškaraca i žena (uzrasta između 13 i 43 godine) ispitana je efikasnost Eucerin DermoPure korektora. Svako od ispitanika je imao problematičnu kožu sklonu aknama. Studija je trajala tri nedelje i potvrđeno je značajno smanjenje bubuljica.

 

Način upotrebe:
Prekrite pogođene predele tankim slojem 1-3 puta dnevno. Ne koristite na usnama. Izbegavajte kontakt sa očima.

 

Sastav:
CYCLOPENTASILOXANE, CETEARYL BEHENATE, LAURETH-2 BENZONATE, OCTYLDODECANOL, SYNTHETIC BEESWAX, POLYBUTENE, NYLON-12, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, SALICYLIC ACID, MICA, BISABOLOL, TOCOPHEROL, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499, SEBUM REGULATING TECHNOLOGY.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 2.5g

005680013574

Pregled

Napišite vaš komentar

DermoPure Cover Stick korektor 2.5g

Eucerin DermoPure korektor je dvostruki lokalni tretman za smanjenje komedona, akni i prikrivanje svih nepravilnosti na licu kao i smirenje iritacije. Ako se svakodnevno koristi na pogođenim područjima, otvara zapušene pore i umiruje kožu zbog sadržaja salicilne kiselina koja ima komedolitički efekat.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje