Delovanje:
Ne sadrži alkohol, blago ali efikasno uklanja šminku sa očiju i lica, bez iritacija. Brza i laka za upotrebu, pomaže vam da pripremte kožu za nanošenje topikalnih preparata za tretman akni ili hidratantne kreme. Testirana je i dokazano kompatibilna sa osetljivom kožom i očima. Koža je čista i umirena, primetno meka, nežna i dobro pripremljenja za preparate za negu.

 

Način upotrebe:
Koristite ujutru i uveče. Nanesite na tupfer i nežno očistite oči, lice, vrat i dekolte. Koristite novi tupfer za svaku primenu, ponavljajte sve dok tupfer ne bude čist. Ne ispirajte. Nakon toga nanesite odgovarajući preparat za negu. Koristite preparat za zaštitu od sunca u toku dana.

 

Sastav:
AQUA, POLOXAMER 124, GLYCERYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, DECYL GLUCOSIDE, ARGININE HCL, SODIUM COCOAMPHOACETATE, TRISODIUM EDTA, SODIUM CHLORIDE, 1-2-HEXANEDIOL, PHENOXYETHANOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680013872

Pregled

Napišite vaš komentar

DermoPure Micellar Water 200ml

Eucerin DermoPure micelarna voda je osvežavajući rastvor sa APG kompleksom: blagim, ali efikasnim sredstvom koje nežno uklanja šminku, čisti i tonira kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje