Delovanje:
Eucerin DermoPure serum sa trostrukim efektom koji sadrži patentirani Thiamidol vam omogućava da konačno pobedite simptome masne i problematične kože i tamne fleke od akni jer deluje:

- protiv tamnih fleka (patentirani Thiamidol deluje u korenu nastanka hiperpigmentacija i ublažava uporne tamne fleke od akni i sprečava njihov ponovni nastanak)

- protiv simptoma masne i problematične kože (salicilna kiselina efikasno sprečava simptome masne i problematične kože, a Likokalkon A prevenira nastanak novih simptoma)

- protiv neželjenog sjaja (sebum rgulatorna tehnologija pruža dugotrajan mat izgled)

 

Lagana tekstura, brzo se upija, nemastan, nekomedogen (ne zapušava pore), ne izaziva akne, antibakterijski, blago parfimisan.

 

Način upotrebe:
Nanosite ujutru i uveče. Nanesite količinu preparata koja odgovara jednom pritisku na pumpicu na temeljno očišćenu kožu. Nanesite po celom licu. Izbegavajte regiju oko očiju. Nakon seruma nanesite odgovarajući preparat za negu. Ne koristiti kod dece mlađe od 12 godina. Može doći do blagog peckanja. Ne nanosite na akne i bubuljice koje su pod upalom. Ne koristite druge preparate koji sadrže Thiamidol.

 

Sastav:
VODA, ALCOHOL DENAT, GLYCERIN, TAPIOCA STARCH, CARBOMER, SALICYLIC ACID, ISOBUTYLAMIDO THIAZOLYL RESORCINOL, DECYLENE GLYCOL, GLYCYRRHIZA INFLATA ROOT EXTRACT, PANTHENOL, GLUCOSYLRUTIN, ISOQUERCITRIN, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATEVP COPOLYMER, PANTOLACTONE, SODIUM HYDROXIDE, TRISODIUM EDTA, CITRIC ACID, PARFUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 40ml

005680013575

Pregled

Napišite vaš komentar

DermoPure Triple Effect Serum 40ml

Klinički testiran, serum sa trostrukim efektom sa patentiranim Thiamidolom formulisan za ublažavanje tamnih fleka od akni, regulisanje simptoma masne i problematične kože i kontrolu neželjenog sjaja. Prvi rezultati su vidljivi nekon 2 nedelje i kontinurano se poboljšavaju redovnom upotrebom preparata.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje