Delovanje:

Ova naučno formulisana mešavina spaja dva tipa hijaluronske kiseline za dvostruku efikasnost u borbi protiv znakova starenja kože lica.

 

 

Visoko molekularna hijaluronska kiselina intezivno hidrira i zaglađuje površinu kože, zadržavajući vodu do 1.000 puta više od svoje težine. Istovremeno, mikro hijaluronska kiselina prodire duboko u kožu lica, vraćajući koži elastičnost i jedrinu.

 

Nekoliko kliničkih ispitivanja sprovedenih od strane nezavisnih instituta dokazali su progresivan efekat 1.5% L'Oréal Revitalift seruma sa hijaluronskom kiselinom na svim tipovima kože lica:

- nakon prve upotrebe, koža odmah izgleda jedrije, gipkije i glatko na dodir*

- nakon sedam dana koži se vraća elastičnost, deluje čvršće i bolje tonirano*

- nakon dve nedelje upotrebe, bore se progresivno smanjuju**

 

Takođe, vidljiv je i dugotrajan efekat seruma:

- dermatolozi su primetili 47% manje bora i 60% manje sitnih linija tokom šest nedelja.**

 

Izvor: L'Oréal

*samoprocena 53 žena

**klinički rezultati 53 žena

 

Serum je tečnost koja sadrži visoku koncentraciju moćnih aktivnih sastojaka koji mogu da se koriste u svakodnevnom režimu nege kože svih starosti. Ne postoji pravo ili pogrešno vreme da se nega kože lica ozbiljno shvati, a prevencija je ključ svega.

 

Način upotrebe:
Nakon umivanja ujutru i uveče, naneti celu pipetu na čisto lice i vrat. Zahvaljujući njegovim intezivnim i hidrirajućim svojstvima, serum može da se koristi samostalno ili uz druge željene proizvode za negu kože. Serum ostavlja nemasni završetak, ima laganu teksturu, a njegova formula sa svežim mirisom se brzo upija u kožu i savršena je podloga za šminku.

 

Sastav:
AQUA/WATER, GLYCERIN, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, SODIUM HYALURONATE, DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE, DISODIUM EDTA, SECALE CEREALE SEED EXTRACT/RYE SEED EXTRACT, ASCORBYL GLUCOSIDE, CALCIUM PANTOTHENATE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, PENTYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LINALOOL, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE.

 

Pakovanje: 30ml

005680010750

Pregled

Napišite vaš komentar

Revitalift Filler Hyaluron serum za lice 30ml

L'Oréal predstavlja novi Revitalift Filler serum sa 1.5% čiste hijaluronske kiseline. Ovo je serum protiv bora, sa do sada najvišom koncentracijom hijaluronske kiseline u serumu, a koji je napravio L'Oréal.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje