Delovanje:
Od prvog nanošenja seruma, koža lica izgleda napunjena. Uz redovnu upotrebu, transformacija kože se može videti, dodirnuti i osetiti. Kao da je napunjena iznutra, koža deluje gušće i čvršće, a bore su primetno smanjene. Kao da su podignute, konture lica izgledaju poboljšane. Koža izgleda mlađe za 100% žena⁷. Kulminacija 20 godina istraživanja, Diorova nauka po prvi put objedinjuje svoju dvostruku ekspertizu u mikro-ishrani i borbi protiv starenja upala⁸ u jednoj bočici. Dior kreira svoj kultni proizvod za negu kože. Formula kombinuje 22 revitalizirajuća mikro-hranljiva sastojka iz cveta sa regenerišućim sokom stabljike kako bi se ispravili vidljivi znaci starenja. Od prvog nanošenja, ispunjena dubokom, intenzivnom ishranom, koža je vidljivo napunjena i nahranjena. Za samo 1 nedelju, koža lica izgleda čvršće. Nakon samo jedne bočice, koža je primetno oporavila svoju supstancu. Kao da su popravljene iznutra, bore su ispravljene, a konture lica vidljivo poboljšane. Gusta, izvajana, otporna, blistava lepota koja prevazilazi vreme.

 

Transformativna tekstura koja je jedinstvena za Dior, 10.000³ hranljivih mikro-bisera suspendovanih u koncentrovanoj esenciji regenerirajućeg soka ruže, pružajući koži bogatstvo ulja i duboko prodiranje seruma. Formula sa 92%⁵ prirodnog porekla za optimalan afinitet i duboko prodiranje u srce kože. Formula sa 6 registrovanih patenata⁹ koja je uključivala više od 165 ispitivanja formulacije¹⁰ i koju je testiralo više od 650 žena¹⁰.

 

 

Rose de Granville, iz Normandije i regiona Pais de la Loire, u Francuskoj, potiče iz izuzetnog Dior vrta. Njegova kultivacija sledi principe organske poljoprivrede. Rođena iz divlje ruže koja raste sa strane litice i odabrana između 40.000, Rose de Granville je prva ruža stvorena za kozmetičku negu kože u Dioru. Od stabljike do cveta, poseduje životnu snagu koju nema nijedna druga ruža. Legendarna formula sa 22 mikronutrijenata iz cveta ruže sada je obogaćena sokom ruže, koji se može pohvaliti izuzetnim regenerativnim svojstvima i 4 puta je moćniji od retinoične kiseline za revitalizaciju kože⁴. Dok se uzdiže kroz centar stabljike, vitalni sok Rose de Granville kontinuirano regeneriše biljku, dajući joj sposobnost da se popravlja iz dana u dan kada se suoči sa efektima vremena. Novi proces ekološke ekstrakcije kreiran od strane Diorove nauke o cveću uspeo je da izvuče ovaj izuzetan sok iz stabljike ruže: biološka fermentacija sledeće generacije patentirana do 2029¹¹ godine. Njegova koncentracija i izvanredan molekularni spektar čine sok ruže neverovatno moćnim aktivnim sastojkom¹ u borbi protiv znakova starenja. 22 revitalizirajuća mikro-hranljiva sastojka ovog cveta dopunjena su reparativnim ružinim sokom i pomažu u vidljivoj korekciji znakova starenja.

 

Već od prvog nanošenja, ispunjena dubokom, intenzivnom ishranom, koža je vidno napunjena i blista od zdravlja. Za samo 1 nedelju, izgleda čvršće, jače i glađe.

 

Posle 1 meseca:

- pojava bora je smanjena za -28%¹²

- koža je podignuta +27%¹²

- koža je čvršća +60%¹²

- koža je gušća +56%¹²

- izgled kontura je poboljšan +66%¹²

- koža izgleda mlađe +68%¹²

- 100% žena je zadovoljno⁷

- 85% žena to preporučuje¹³

 

¹U Dioru. ²Instrumentalni test, 32 panelista, posle 30 minuta. ³U bočici od 30ml. ⁴In-vitro test na sastojcima na 3 starosno promenjena procesa na epidermalnom nivou (diferencijacija, adhezija, hidratacija). ⁵Iznos izračunat na osnovu standarda ISO 16128-1 i ISO 16128-2. Procenat vode uključen. Preostalih 8% sastojaka doprinosi performansama formule, senzornoj privlačnosti i stabilnosti. ⁶U Rose de Granville mikronutrijenti u poređenju sa prethodnom formulom. ⁷Samoprocena, 61 žena, 1 mesec korišćenja. ⁸Mikro oštećenja uzrokovana vremenskim prilikama i spoljnim stresorima. ⁹Patent na čekanju VO2018210947 / Patent na čekanju VO2019202279 / Izdati patent Oleos FR2943684 / Izdati patent Biolie FR2951461 / Patent na čekanju Capsum VO2019002308 / Patent na čekanju02 VO16/ VO2019002308. ¹⁰Od 2017. godine. ¹¹Izdat patent FR2951461, do 2029. podložno oslobađanju anuiteta. ¹²Klinička ocena dermatologa, 34 žene, 4 nedelje. ¹³Samoprocena, 60 žena tokom 4 nedelje. Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Nanesite dve do tri pumpice seruma na dlan. Zatim, pomoću jastučića prstiju, nanesite serum na celo lice od sredine ka spolja. Koristite blagi pritisak da serum prodre duboko. Konačno, da biste poboljšali konture, držite bradu između kažiprsta i srednjeg prsta i pomerite se uz liniju vilice.

 

Sastav:
AQUA (WATER), PROPANEDIOL, DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, BETAINE, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, DEXTRIN PALMITATE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, DEXTRIN MYRISTATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PHENOXYETHANOL, BENZOPHENONE-4, PARFUM (FRAGRANCE), CARBOMER, SODIUM POLYACRYLATE, ASCORBYL GLUCOSIDE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, TAMARINDUS INDICA SEED GUM, ADENOSINE, DISODIUM EDTA, AMODIMETHICONE, ROSE EXTRACT, CELLULOSE GUM, CITRIC ACID, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, CI 14700 (RED 4), BHT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680013268

Pregled

Napišite vaš komentar

Dior Prestige La Micro-Huile De Rose Advanced Serum 50ml

Prvi¹ serum za popravku kože lica koji koncentriše dvostruku snagu Rose de Granville, od stabljike do cveta za obnavljanje kože, za dvostruko brže² i vidljivo podmlađivanje kože lica. Stvoreni nakon 20 godina istraživanja, 10.000³ mikro-bisera bogatih revitalizirajućim mikronutrijentima ruže sada su upotpunjeni regenerativnom snagom soka ruže, koji je 4 puta snažniji od retinoične kiseline za revitalizaciju kože⁴. Sledeća generacija, 92% prirodnog⁵ formula La Micro-Huile de Rose Advanced seruma je dvostruko koncentrovanija⁶, kombinujući hranljivo bogatstvo ulja sa dubokim prodiranjem seruma u kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje