Nakon 18 godina istraživanja Melasyl™ je novi aktivni sastojak za borbu protiv hiperpigmentacije kao nikad pre. Melasyl™ presreće višak melanina pre nego što ostavi trag na koži, za jaku efikasnost protiv pigmentacije, dokazano kliničkim studijama. Posle jedne nedelje primene ten kože lica deluje ujednačenije. Nakon dve nedelje vidljivost, boja i broj tamnih fleka deluju umanjeno. Posle četiri nedelje čak i upornije tamne fleke deluju umanjeno. Protiv ponovnog pojavljivanja za dugotrajne rezultate¹.

 

Kao vid vitamina B3, niacinamid je vitamin koji se rastvara u vodi. U dermokozmetici je u širokoj upotrebi i poznat je po svojoj sposobnosti da umiri kožu, jača njenu zaštitnu barijeru i koriguje tamne fleke. Klinički dokazana efikasnost na svakom fototipu kože, tamnim flekama, flekama nakon akni i neujednačenosti. Ujednačava ton kože kože i fleke od akni. Postiže optimalan učinak, a istovremeno osigurava nekomedogenost i vrlo dobru toleranciju, čak i na osetljivoj koži.

 

Rezultati nakon upotrebe La Roche-Posay Mela B3 seruma:

- 98% žena primećuje broj tamnih fleka deluje umanjeno¹

- 98% žena primećuje da tamne fleke izgledaju svetlije¹

- 96% žena primećuje da tamne fleke izgledaju smanjeno¹

- 85% žena primećuje da su uporne tamne fleke korigovane²

 

Pogodno za sve tipove kože, čak i za masnu kožu. Pogodno za osetljivu kožu.

 

¹Potrošački test, 73 žena, primena tokom 1 nedelje.

²Klinički rezultat na 41 ženi sa upornim tamnim flekama nakon 8 nedelja primene.

Izvor: La Roche-Posay.

 

La Roche-Posay uvek primenjuje najviše standarde bezbednosti prilikom izrade proizvoda. Ukoliko je zabeležen jedan slučaj alergije tokom ispitivanja, La Roche-Posay se vraća u laboratorije kako bi izmenio formulu. Tolerantnost La Roche-Posay proizvoda je proverena i na najosetljivijoj koži. Proizvodi sadrže samo neophodne sastojke u odgovarajućim aktivnim dozama. Ambalaža je s najvećim stepenom zaštite uz korišćenje samo neophodnih aditiva radi garancije neizmenjene tolerancije i efikasnosti tokom vremena.

 

La Roche-Posay Laboratoire Dermatologique razvija proizvode za negu kože s termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay za bolji život osetljive kože. Ova termalna izvorska voda omekšava kožu jedinstvenom koncentracijom selena. Klinički dokazani rezultati učinili su ga danas vodećim centrom termalne dermatologije u svetu. Preko 40 godina La Roche-Posay sarađuje s dermatolozima širom sveta na stvaranju proizvoda za negu kože i šminke koji zadovoljavaju potrebe i zahteve. Proizvode La Roche-Posay preporučuje preko 25.000 dermatologa širom sveta. La Roche-Posay je referenca u razvoju minimalističkih formula posvećenih osetljivoj koži. Provodi se strog izbor korisnih koncentriranih aktivnih sastojaka, isključujući potencijalno iritantne sastojke. Formule su takođe bez parabena, bez mirisa i sa 100% alergijskim testovima. Proizvodi La Roche-Posay dermatolozi su testirali na atopijske ili reaktivne kožne alergije. Rezultati su prikazani u kliničkim testovima i ispitivanjima. Od svog osnivanja 1995. godine, Fondacija La Roche-Posay je dodelila više od 160 odobrenja za istraživanja dermatologije na četiri kontinenta. Brend je takođe, u partnerstvu s dermatolozima, angažovan na nekoliko kampanja podizanja svesti o prevenciji raka kože.

 

Način upotrebe:
Naneti serum ujutru na lice, vrat i dekolte na čistu kožu. Dovoljno je naneti 2 do 3 kapljice seruma na čistu kožu lica ujutru i/ili uveče. Serum naneti na lice, vrat i predeo dekoltea. Izbegavati područje oko očiju. Može da se koristi samostalno ili ispod proizvoda za hidrataciju kože.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, DIMETHICONE, NIACINAMIDE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, POLYSILICONE-11, SILICA, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, CYSTOSEIRA TAMARISCIFOLIA EXTRACT, 2-MERCAPTONICOTINOYL GLYCINE, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM THIOSULFATE, CARNOSINE, POLOXAMER 338, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, PENTYLENE GLYCOL, OCTYLDODECANOL, RETINYL PALMITATE, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHENOXYETHANOL, CI 17200 / RED 33, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680014705

Pregled

Napišite vaš komentar

Mela B3 Serum 30ml

Intenzivni koncentrat protiv tamnih fleka obogaćen aktivnim sastojkom Melasyl™, 10% niacinamidom za korigovanje i sprečavanje tamnih fleka i dugotrajnu efikasnost. Svakodenvno pomaže u zaštiti kože od tamnih fleka, dok koža trenutno deluje blistavije i ujednačenije.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje